24. - 25. mars

Freestyle World Cup Big Air

SkiLeik for borna, show med Absence Crew og konsert med Ralph Myerz & The Jack Herren Band etter finalen lørdag 25. mars.

Les meir

21. - 23. april

MyrkLeik Fjellfestival Vinter Les meir
H

Opplev Myrkdalen

Festivalar og arrangement

Gjennom heile året har me mange store og små arrangement. Frå barnefestivalar til konsertar, matopplevingar og skimesser - her er noko for alle!

Arrangementskalender

Freestyle World Cup Big Air

24. - 25. mars 2017 er me stolt vertskap for World Cup i Big Air! Denne helga kjem verdseliten til Myrkdalen for å konkurrera - det blir garantert luftige og spektakulære svev.

Les meir

MyrkLeik Vinter

Vinterversjonen av MyrkLeik Fjellfestival blir arrangert frå 21 - 23. april 2017. Dette er ein festival for deg som er glad i snø, ski og fjell!

Les meir

Open Klasse

Open Klasse inviterer til kreativ moro i leikent vestlandsterreng. Ta med ski, snøbrett og gul smurning og set punktum for sesongen i Noregs beste vårpark, saman med fleire av verdas største jibbeprofilar!

Les meir

Gratiskonsert med Sigrid

Me avsluttar sesongen i Myrkdalen med gratis utandørskonsert med Sigrid. Konserten byrjar kl 18.00. Alle er velkomne!

Gratiskonsert med Sigrid

Ski & Golf

Voss Golfklubb har gleda av å invitera til uoffisiellt Noregsmeisterskap i ski & golf på Voss 19. - 21. mai. Når det er vår nede i Vossabygda ligg snøen framleis i Myrkdalen. Nyt begge årstider!

Les meir

MyrkdØL-festivalen

Me gjentek suksessen frå i fjor og inviterer til ølfestival 6. - 7. oktober med lokale bryggeri. Det blir ølkurs, øl-inspirert middag, mingling og musikk.

MyrkdØL-festivalen

Country Fest

Laurdag 11. november inviterer me til Country Fest på Myrkdalen Hotel og me er stolte over å presentera Rotlaus til festen!

Bestill her