Myrkdalen Hotel har tre restaurantar

På eit moderne fjellhotell skal du ha det godt. Me tilbyr matopplevingar på heile tre restaurantar.

Restaurant Nuten
Hovudrestauranten vår ligg i 2. etasje med herleg utsikt mot skibakken. Her kan du nyta frukost og middag heile året. 

Opningstider frukost
Måndag - søndag kl 06.30 - 10.00
 
Opningstider À la carte og dagens middag

À la carte frå kl 12.00 - 21.30
Dagens middag frå kl 18.00 - 21.30 

Restaurant Nuten Fondue
I fondue avdelinga skreddarsyr me ei sosial og spanande matoppleving for deg og dine vener! Me serverer fondue med ost og kjøtt. NB: Må bestillast i resepsjonen dagen før

Restaurant Tunet
I Tunet serverer me god, heimelaga pizza og pasta for heile familien. Det går gjetord om pizzaen vår – lukker ein auga må ein minna seg sjølv på at ein er på eit fjellhotell i Noreg og ikkje på ein Piazza i Napoli.

Restaurant Tunet er ope i vintersesongen.

Salto Lobby Bar
Baren i fyrste etasje er ein hyggeleg samlingsstad der du kan synka ned i dei mjuke stolane og henta nye krefter til morgondagen. 

Pudder Afterski
Myrkdalen er kjend for snø av ypparste kvalitet og i store mengder. Namnet Pudder Afterski heidrar derfor varemerket vårt. Her byr me på fest og moro i helgene i vintersesongen. På Pudder Afterski serverer me også enkle rettar i helger og feriar på dagtid. Ein ypparleg plass for ein pause frå skikøyringa.Pudder Afterski er ope i vintersesongen. 

Julebord
25. november - 9. desember har me julebord med tradisjonsmat, levande musikk og god stemning - akkurat slik eit julebord skal vera. Forskjellen er at hjå oss kan du kombinera årets firmafest med ein tur i skibakken! Bestiller du julebord med overnatting på Myrkdalen Hotel, får du heiskort inkludert! Les meir

Familiejulebord

Ta med heile familien på familiejulebord på Myrkdalen Hotel. Sundag 3. og 10. desember kjem Mikkel og Mikkeline på besøk! 

Les meir