Leilegheiter vis-à-vis Myrkdalen Hotel

Torggarden

Ein koseleg fjellandsby med urbane kvalitetar er ferdig planlagd. Dei fyrste leilegheitene i det nye sentrumsområdet vårt er lagt ut for sal. Gode utleigemoglegheiter via Mykdalen Hotel.

Les meir

Det beste av

Fjell & Fjord

Fjellturar med fjordutsikt, fjordcruise på UNESCO Nærøyfjord med stupbratte fjell, ville fossefall og levande kulturlandskap, samt sightseeing til den spektakulære utsiktsplattforma Stegastein

Les meir

Høg standard

Hytter og leilegheiter

I sommar kan du bu godt i hytter og leilegheiter med sjølvhushald av ulik storleik.

Les meir
  • Bu
  • Gjere
  • Heiskort
Bu
Gjere
Heiskort
H

Velkomen til Myrkdalen

Vestlandets største skisenter

Familievenlege bakkar, løyper i alle vanskegradar, parkar, skicross-løyper og herleg off-piste terreng. Ski inn - ski ut frå Myrkdalen Hotel eller hytter og leilegheiter med høg standard.

Nyestølsteigen - 20 leilegheiter med parkering

Frå kjellaren kan ein gå tørrskodd til ei moderne leilegheit med to eller tre soverom og overbygd altan. Med leilegheit i Nyestølsteigen kjem ein rett og slett kjappare i bakken!

Les meir

Det beste av Fjell & Fjord

No har du sjansen til å oppleva det beste Noreg har å by på om sommaren:  Fjellturar med fjordutsikt, fjordcruise på UNESCO Nærøyfjord med stupbratte fjell, ville fossefall og levande kulturlandskap, samt sightseeing til den spektakulære utsiktsplattforma Stegastein.

Les meir

18 leilegheiter vis-à-vis Myrkdalen Hotel

Sentrumsplan i Myrkdalen

Ein koseleg fjellandsby med urbane kvalitetar er ferdig planlagd. Dei 18 fyrste leilegheitene i det nye sentrumsområdet vårt er lagt ut for sal.

Fjell og fjord

Myrkdalen i sommardrakt

Om sommaren byr området på vandrestiar i alle utgåver og eit spanande aktivitetstilbod for alle aldrar. Plukk deg eit eventyr. Nyt det.

Sommaraktivitetar

Reisa til Myrkdalen

Myrkdalen ligg i Voss Kommune

Myrkdalen ligg i den nordlege delen av Voss Kommune, berre to timar unna Bergen, Sogndal og Geilo.

Sjå kart