Pudder i Myrkdalen

Apriltilbud på Myrkdalen Hotel

Nå er det gode forhold i skisenteret og i parken. Hver eneste dag til 2. mai har vi svært gode priser på overnatting med heiskort inkludert. Pris fra kr 1150,- per person i dobbeltrom på Myrkdalen Hotel, inkludert 2-dager heiskort.

Bestill apriltilbud inkludert 2 dager heiskort her  

Myrkdalen Hotel ligger rett ved bakken

Myrkdalen Hotel
Myrkdalen Fjellandsby ligger i den nordlige delen av Voss herad, to små timer fra Bergen

Spenn på deg skiene utenfor hotellet og skli ut i nypreparerte løyper i Vestlandets største skisenter, som har to 6-seters stolheiser, tre t-krokheiser, tre tallerkentrekk og et saktegående rullebånd for nybegynnere. Løypene varierer i vanskelighetsgrad fra grønt og blått, til rødt og svart.  

De 22 løypene i Myrkdalen er like bra en vanlig tirsdag som en lørdag – tråkkemaskinene er i sving hver eneste dag. 

Vårskikjøring og lange dager i solen

Park i Myrkdalen
Parken er strøken for tiden. 

April byr på vårskikjøring, slush og lange dager i solen. For alle som liker jibbing kan vi melde om svært gode forhold i parken for tiden. 

Uten mat og drikke….

Fjellstova Vetlebotn i Myrkdalen
Fjellstova Vetlebotn er det nye tilskuddet i Myrkdalen - her kan du nyte tradisjonelle retter midt i bakken!

Enten du trenger energipåfyll mellom rundene i bakken eller bare er kaffitørst finner du gode alternativ blant de fire kaféene i Myrkdalen. Fjellstova Vetlebotn er siste tilskudd, plassert ved Kari Traa-trekket midt i skisenteret. Her blir det servert tradisjonsrik mat basert på lokale råvarer.

Jobber du turnus eller trenger avveksling fra hjemmekontoret? Ta deg en miniferie på Myrkdalen Hotel og få mer ut av skidagene dine!  

Les også Fra hjemmekontor til bortekontor
Frå heimekontor til bortekontor

Ta ut den siste energien i langrennsløypene

Langrennsløyper i Myrkdalen
Ta på deg skiene ved Myrkdalen Hotel og få opp pulsen i langrennsløypene 

Har du energi til overs kan du boltre deg i både lysløype og 30 km med langrennsløyper direkte fra fjellandsbyen. Langrennsløypene i Myrkdalen er tråkket for både skøyting og klassisk langrenn, men kan også brukes som turløyper med fjellski.

Tre restauranter å velge mellom

Restaurant Nuten på Myrkdalen Hotel
I Restaurant Nuten får du smakfulle retter laget av reine, lokale råvarer

Etter en lang dag på ski smaker middagen ekstra godt. På Myrkdalen Hotel finner du hele tre gode restauranter med ulike konsept. Til felles byr alle på smakfulle retter laget av reine, lokale råvarer. Finn din favoritt, enten det er steinovnsbakt pizza i Restaurant Tunet eller en finere trerettar meny i Restaurant Nuten. Ønsker du en sosial matopplevelse? Sjekk ut fondue-avdelingen på hotellet. 

Parker gratis ved Myrkdalen Hotel og la bilen stå under hele oppholdet – her er alt samlet på en plass.

Sjekk ut apriltilbudet vårt her  

Sov godt på Myrkdalen Hotel 

Myrkdalen Hotel
Gå ikke glipp av verdifull tid på pudderplankene dine! 

Synk ned i en god seng på Myrkdalen Hotel og lad opp til en ny innholdsrik skidag i Myrkdalen! I tillegg til standardrom har hotellet mange ulike romtyper å velge mellom – fra familierom med gjennomgang til elegante suiter av ulik størrelse.