Tråfjosen vinter

10 sporty julegaver som ikke går i glemmeboka

En opplevelse som skaper gode minner er kanskje den aller beste julegaven. Mest av alt handler det om å gjøre noe sammen, og bruke tid med de man er glad i.

Vi gir deg de beste julegavetipsa til aktive familiemedlemmer, en sporty kjæreste eller skiglade foreldre og besteforeldre som ønsker å ta turen til Myrkdalen på Voss.

Om du vil kan du laste ned et gavekort der du kan fylle ut detaljer om gaven. Husk å legge ved bestillingsbekreftelsen med gavekortet.

Last ned gavekort

1. Hotellopphold inkludert skikort

Tenk å kunne overraske noen du er glad i med et fantastisk hotellopphold! Kombiner dette med fine dager i skibakken og gi et skikkelig avbrekk fra hverdagen. Myrkdalen Hotel ligger fantastisk til rett ved skisenteret og har flere gode pakkepriser denne vinteren:

Ski og utsikt - Myrkdalen

Knalltilbud midtuke

Midt i uken kan man få fantastiske skidager i fred og ro. Denne pakka inkluderer overnatting på Myrkdalen Hotel, herlig frokostbuffèt og 2-dager heiskort.

Bestill Knalltilbud midtuke

 

Snø og vinter i Myrkdalen

Skihelg med heiskort og middag

Unn noen du er glad i en herlig skihelg i vinter! På Myrkdalen Hotel kan de bo midt i bakken og skli ut i nypreparerte løyper etter en god frokost på hotellet. Heiskort og velsmakende middag er inkludert.

Bestill skihelg

På veg oppover skitrekket i Myrkdalen

Veteranpakke 65+

Har du aktive foreldre eller besteforeldre som er glad i å stå på ski? Då kan denne pakka være midt i blinken. Her får de overnatting på Myrkdalen Hotel, frokost, 3-retter middag og 2-dager heiskort.

Bestill Veteranpakke

2. Velsmakende matopplevelse på Myrkdalen Hotel

Kjærlighet for mat og bruk av lokale råvarer kjennetegner kjøkkenet i Myrkdalen. Her er tre restauranter med à la carte, fondue og hjemmelaget pizza som er vidkjent langt utenfor landegrensen. For de matglade kan gavekort på matopplevelse i Myrkdalen være midt i blinken.

Ta kontakt med restaurant@myrkdalenhotel.no.

– Du trenger ikke bare stå på ski når du er i Myrkdalen. Maten er også et trekkplaster.

(Bergens Tidende 7. april 2022)

Middag Nuten Restaurant

Afternoon Tea - søtsaker

3. Afternoon Tea

Hvorfor ikke spandere Afternoon Tea på noen, etter en kjekk dag i skibakken? Den erkebritiske tradisjonen med klirring i porselen og mat på fine fat har vi også på Myrkdalen Hotel. Nyt hjemmelaget scones, herlige sandwicher, nydelige søtsaker og selvsagt masse te.

Bestill Afternoon Tea

Ungdom i bakken

4. Skikort

Skikort er kanskje årets beste julegave til en skientusiastisk ungdom eller voksen. Vi har mange ulike typer heiskort, fra timeskort og dagskort til flerdagerskort og sesongkort.

Se oversikt og priser her

Våkn opp til hvit jul, midt i vinterparadiset Myrkdalen

Bestill juleferie

5. Topptur med guide

Få skreddersydd drømmeturen i Vossafjella sammen med venner og familie, på jakt etter den beste snøen eller den mest spektakulære utsikten. Uansett erfaringsnivå på gruppa, vil guiden legge til rette for best mulig skiopplevelse.

Bestill topptur med guide

Topptur

 

6. Skiundervisning og kurs

Om du kjenner noen som hadde hatt glede av å få finpusset skiteknikken, kan skikurs være en fin julegave. Hva med å gi en privatundervisning for bedre flyt ned slalåmbakken?

  • Skiskolen tilbyr privatundervisning på alle nivå.
     
  • For en som ønsker å prøve seg på løssnø, kan et skred- og frikjøringskurs være aktuelt denne vinteren.
     
  • Og om du kjenner noen som kan tenke seg å gå toppturer, men ikke har nok kunnskap, kan toppturkurs med fokus på teknikk, veivalg og sikkerhet være en fin gave å gi.
     
  • For langrennsinteresserte tilbyr vi langrennskurs i skøyting, både for nybegynnere og viderekomne.

toppturkurs

 

7. Aketur

For de fartsglade kan en tur med snowracer fra toppen av Myrkdalsekspressen falle i smak. Dette er en aktivitet som passer hele familien og vil garantert få frem smil og latter på hele gjengen.

Bestill aketur

Aketur på snowracer i Myrkdalen

 

Hundekøyring i Myrkdalen

8. Hundekjøring

Denne gaven byr på en 4 km lang tur med hundespann i vakkert vinterlandskap, like ved Myrkdalsvatnet. En unik opplevelse som sent vil gå i glemmeboka for familie og vennegjeng.

Bestill hundekjøring

Hest og slede i Myrkdalen

9. Kanefart

Hvorfor ikke gi en stemningsfull kveldstur gjennom vinterlandskapet med hest og slede? Kanefart kan være en romantisk opplevelse for par, og en koselig aktivitet for både familie og vennegjeng.

Bestill kanefart

10. Sportsutstyr- og klær

Til en som setter pris på nye fritidsklær eller skiutstyr, kan vi anbefale å besøke Sport1 Myrkdalen og Myrkdalen Brand Store med bl.a. merkevarene Dæhlie, Kari Traa, Sweet Protection, Johaug og Åsnes. I Sport1 Myrkdalen er det også mulig for å leie skiutstyr, og man får gode råd om utstyret man er på jakt etter.

Les mer her

Myrkdalen Brand Store