Tråfjosen vinter

10 sporty julegaver som ikke går i glømmeboka

En opplevelse som skaper gode minner er kanskje den aller beste julegaven du kan gi. Mest av alt handler det om å gjøre noe sammen, og tilbringe tid med dine kjære.

Vi gir deg de beste julegavetipsa til aktive familiemedlemmer, en sporty kjæreste eller skiglade foreldre og besteforeldre som ønsker å ta turen til Myrkdalen på Voss.

Om du vil kan du laste ned et gavekort der du kan fylle ut detaljer om gaven. Husk å legge ved bestillingsbekreftelsen sammen med gavekortet.

Last ned gavekort

Breogfjell

1. Toppturkurs med Breogfjell

Hva med å gi noen som er glad i friluftsliv et 2-dager toppturkurs sammen med Breogfjell? Her får en innføring i utstyr, turplanlegging og ikke minst Hvordan en fredest trygt i fjellet!

Se mer og bestill her

 

Sjur Hjeltnes Show

2. Middag og show med Sjur Hjeltnes 21. januar

Underholdning med musikk, latter og moro, servert av selveste Sjur Hjeltnes, kombinert med en herlig 4-retter middag på Myrkdalen Hotel, er det vel ingen som seier "Nei, takk" til?

Bestill middag og show

3. Hotellopphold inkludert skikort

Tenk å kunne overraske noen du er glad i med et fantastisk hotellopphold! Gi et skikkelig avbrekk fra hverdagen med fine dager i skibakken. Myrkdalen Hotel ligger fantastisk til rett ved skisenteret og har flere gode pakketilbud denne vinteren:

Ski og utsikt - Myrkdalen

Knalltilbud midtuke

Midt i uken kan man få fantastiske skidager i fred og ro. Denne pakka inkluderer overnatting på Myrkdalen Hotel, herlig frokostbuffé og 2-dager heiskort.

Bestill midtukepakke

 

Snø og vinter i Myrkdalen

Skihelg med heiskort og middag

Unn noen du er glad i en herlig skihelg i vinter! På Myrkdalen Hotel bor de midt i bakken og kan skli ut i nypreparerte løyper etter en god frokost på hotellet. Heiskort og velsmakende middag er inkludert.

Bestill skihelg

Tråfjosen

Unik overnattingsopplevelse

Tråfjosen -  Få en unik overnattingsopplevelse i et gammelt fjøs, omgitt av historie og vakker natur, sommer som vinter.

Bestill overnatting i Tråfjosen

Ungdom i bakken

4. Skikort

Skikort er kanskje årets beste julegave til en skientusiastisk ungdom eller voksen. Vi har mange ulike typer heiskort, fra timeskort og dagskort til flerdagskort og sesongkort.

Se oversikt og priser her

5. Velsmakende matopplevelse på Myrkdalen Hotel

Kjærlighet for mat og bruk av lokale råvarer kjennetegner kjøkkenet i Myrkdalen. Her er tre restauranter med à la carte, fondue og hjemmelaget pizza som er kjent langt utenfor landegrensa. For de matglade kan gavekort på matopplevelse i Myrkdalen være midt i blinken.

Ta kontakt med restaurant@myrkdalenhotel.no

– Du trenger ikke bare stå på ski når du er i Myrkdalen. Maten er også et trekkplaster.

(Bergens Tidende 7. april 2022)

Middag Nuten Restaurant

Afternoon Tea - søtsaker

6. Afternoon Tea

Hvorfor ikke spanderae Afternoon Tea på noen, etter en kjekk dag i skibakken? Den erkebritiske tradisjonen med klirring i porselen og mat på fine fat har vi også på Myrkdalen Hotel. Nyt hjemmelaget scones, herlige sandwicher, nydelige søtsaker og selvsagt masse te.

Bestill Afternoon Tea

Nuten Fondue

7. Fondue-måltid

Et Fondue-måltid er ikke et hvilken som helst måltid. Dette er en sosial og spennende matopplevelse for familie og venner i Nuten Fondue på Myrkdalen Hotel

Bestill Fondue

8. Skiundervisning og kurs

Om du kjenner noen som hadde hatt glede av å få finpusset skiteknikken, kan et skikurs være en fin julegave. Hva med å gi en privatundervisning for bedre flyt ned slalåmbakken?

toppturkurs

 

9. Aketur

For de fartsglade kan en tur med snowracer fra toppen av Myrkdalsekspressen falle i smak. Dette er en aktivitet som passer hele familien og vil garantert få frem smil og latter hos hele gjengen.

Bestill aketur

Aketur på snowracer i Myrkdalen

 

Hundekøyring i Myrkdalen

10. Hundekjøring

Denne gaven byr på en 4 km lang tur med hundespann i vakkert vinterlandskap, like ved Myrkdalsvatnet. En unik opplevelse som sent vil gå i glemmeboka for familie og vennegjeng.

Bestill hundekjøring