Fly i Voss vindtunnel

Voss - bygd for sterke opplevelser

Myrkdalen ligger i den nordlige delen av Voss herad, bare 30 minutter fra Voss sentrum. Voss er en kjent bygd, mye på grunn av Ekstremsportveko, den største festivalen av sitt slag i verden.

I løpet av sommeren kan du bli med på et stort utvalg av adrenalinfylte aktiviteter - hopp ut av et fly høyt over bakken, kjenn på naturkreftene på en raftingtur, balanser fra tre til tre i klatreparken eller ta deg en dukkert i Vossabadet. 

Voss Vind

 Fly i vindtunnel på Voss.

På familieturen i Norge kommer man ikke unna et stopp i vindtunnelen på Voss. Her kan du oppfylle drømmen om å fly som supermann og få et minne for livet. Dette er absolutt det mest værsikre aktivitetstilbudet i bygden – og ikke minst et av de aller mest unike og spennende! Denne aktiviteten er gøy uavhengig av erfaring og nivå, og alle som er over 5 år kan fly. 

Voss klatre- og ziplinepark

Voss-Klatrepark

Voss klatre-og ziplinepark finner du i naturskjønne omgivelser like ved Strandaelva i Åsbrekkgjellet, bare 15 minutter fra Myrkdalen. Klatreparken innholder små løyper for de minste, to store løyper og en ziplinepark med totalt 60 element. Løypene i Klatreparken er varierte, morsomme og utfordrende.  Ziplinene går fra tre til tre gjennom skogen og over Strandaelva der den lengste ziplinen er 150 meter og følger elevstryket nedover!

Les også 10 gode grunnar til å besøka Myrkdalen i sommar
Pumptrack i Myrkdalen

Rafting

Voss-rafting

Dette er en av de mest populære sommeraktivitetene på Voss – spennende, morsomt og passer for nybegynnere så vel som erfarne! Fra mai til oktober tilbyr Voss Rafting halvdagsturer på Strandaelva eller Raundalselva, avhengig av vannstanden. Begge elvene holder topp internasjonal klasse med grad 3 – 4 stryk.

Familierafting

Actionfylt aktivitet for barn, familierafting på Voss.

Er du ute etter en actionfylt aktivitet for barn, anbefaler vi familierafting i Vosso. Voss Rafting tilbyr familierafting hver dag fra mai til oktober. Her kan familien prøve både store og stødige båter som tar opp til 8 deltakere, samt små 2-mannsrafter for de som vil ha større utfordringer. Det blir garantert mye bading og moro for alle! Aldersgrense 5 år. 

Les også: Årets beste havkajakkturHavkajakk i Indre Arnafjord

Vossabadet

Vossa badet - perfekt familieaktivitet. Her er det tre basseng, stupetårn og sklie.

Dette er en perfekt familieaktivitet om været ikke spiller på lag i ferien. I Vossabadet, midt i Voss sentrum, finner du en innendørs badehall med tre basseng, stupetårn og sklie.

Tandem fallskjerm

Tandem fallskjermhopp hos Voss Fallskjermklubb

For de som ønsker seg en skikkelig luftetur, anbefaler vi et tandem fallskjermhopp hos Voss Fallskjermklubb. Som tandemelev får du oppleve fritt fall på en kontrollert måte, trygt fastspent til en erfaren, og spesialutdannet fallskjerminstruktør. Voss Fallskjermklubb er den største fallskjermklubben i Norge og du finner de i Bømoen, ca 10 km utenfor Voss Sentrum.