Fly i Voss vindtunnel

Voss - bygd for sterke opplevelser

Voss Vind

På familieturen i Norge kommer man ikke unna et stopp i vindtunnelen på Voss. Her kan du oppfylle drømmen om å fly som supermann og få et minne for livet. Dette er absolutt det mest værsikre aktivitetstilbudet i bygden – og ikke minst et av de aller mest unike og spennende! Denne aktiviteten er gøy uavhengig av erfaring og nivå, og alle som er over 5 år kan fly. 

 Fly i vindtunnel på Voss.

Voss klatre- og ziplinepark
Voss klatre-og ziplinepark finner du i naturskjønne omgivelser like ved Strandaelva i Åsbrekkgjellet, bare 15 minutter fra Myrkdalen. Klatreparken innholder små løyper for de minste, to store løyper og en ziplinepark med totalt 60 element. Løypene i Klatreparken er varierte, morsomme og utfordrende.  Ziplinene går fra tre til tre gjennom skogen og over Strandaelva der den lengste ziplinen er 150 meter og følger elevstryket nedover!

Voss-Klatrepark

Rafting
Dette er en av de mest populære sommeraktivitetene på Voss – spennende, morsomt og passer for nybegynnere så vel som erfarne! Fra mai til oktober tilbyr Voss Rafting halvdagsturer på Strandaelva eller Raundalselva, avhengig av vannstanden. Begge elvene holder topp internasjonal klasse med grad 3 – 4 stryk.

Voss-rafting

Familierafting
Er du ute etter en actionfylt aktivitet for barn, anbefaler vi familierafting i Vosso. Voss Rafting tilbyr familierafting hver dag fra mai til oktober. Her kan familien prøve både store og stødige båter som tar opp til 8 deltakere, samt små 2-mannsrafter for de som vil ha større utfordringer. Det blir garantert mye bading og moro for alle! Aldersgrense 5 år. 

Actionfylt aktivitet for barn, familierafting på Voss.

Les også: Årets beste havkajakkturHavkajakk i Indre Arnafjord

Vossabadet
Dette er en perfekt familieaktivitet om været ikke spiller på lag i ferien. I Vossabadet, midt i Voss sentrum, finner du en innendørs badehall med tre basseng, stupetårn og sklie.

Vossa badet - perfekt familieaktivitet. Her er det tre basseng, stupetårn og sklie.

Tandem fallskjerm
For de som ønsker seg en skikkelig luftetur, anbefaler vi et tandem fallskjermhopp hos Voss Fallskjermklubb. Som tandemelev får du oppleve fritt fall på en kontrollert måte, trygt fastspent til en erfaren, og spesialutdannet fallskjerminstruktør. Voss Fallskjermklubb er den største fallskjermklubben i Norge og du finner de i Bømoen, ca 10 km utenfor Voss Sentrum.

Tandem fallskjermhopp hos Voss Fallskjermklubb