Frikjøring i verdensklasse

Årets råeste skiferie

Dette er for skientusiaster som virkeleg vil oppleve noe utenom det vanlige. Legg den årlige venneturen til Myrkdalen og Vatnahalsen og få pudder og frikjøring i verdensklasse!

 

Vi tilbyr skreddersydde pakker som kombinererer det beste av Myrkdalen og Vatnahalsen. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud:
kundeservice@myrkdalenhotel.no

 

Pudderparadiset Myrkdalen

Pudderparadiset Myrkdalen
Legg skiferien til Myrkdalen og Vatnahalsen i vinter!

Myrkdalen er et av de mest snøsikre skianleggene i Norge og er det mest komplette skisenteret på Vestlandet - med 22 varierte løyper, parker og herlig frikøyringsterreng. Velpreparerte løyper og urørt pudder står høgt i kurs, og med variert terreng og fin skogskjøring har anlegget vært en yndet plass for frikjøringsentusiaster.

 

Guidet pudder- og toppturer

Pudder i Myrkdalen
En guide tilfører turen noe ekstra i form av kunnskap og erfaring som gir enda bedre skiopplevelser. 


Dei dyktige guidene på skiskolen i Myrkdalen Aktiv vet til enhver tid hvor den beste snøen er i Myrkdalen og områdene rundt.

Kombiner frikjøring i Myrkdalen med spektakulære toppturer ved fjorden 

 

Ski inn – ski ut fra Myrkdalen Hotel 

Please disturb
På Myrkdalen Hotel går du ikke glipp av pudderdagene!

I hjartet av Myrkdalen Fjellandsby finner du moderne Myrkdalen Hotel, med ski inn – ski ut tilkomst til skisenteret. Hotellet har 112 rom i ulike størrelser – fra standard rom til suiter med flere soverom. Her finner du tre restauranter med à la carte, fondue og hjemmelaget pizza/pasta, samt to barer og kafèer med gode retter for folk i farta. 

Myrkdalen Hotel Ukesopphold, inkludert 5 dager heiskort
Frikjøring i Myrkdalen

Hytte i Myrkdalen Fjellandsby
Nyt ferien i hytter eller leiligheter med høy standard. 

Er dere en stor vennegjeng kan dere også bo godt i hytter og moderne leiligheter midt i bakken. Enhetene er utstyrt med alt man trenger for å lage gode måltid sammen. Er dere slitne etter en lang dag på ski, kan dere selvsagt bestille mat fra hotellet til hytta. 

 

Ikoniske Flåmsbana til Vatnahalsen

Flåmsbana
Ta Flåmsbana til Vatnahalsen

Etter innholdsrike skidager i Myrkdalen kan du kjøre en snau time til Flåm og ta den verdenskjente Flåmsbana til Vatnahalsen. Her får du oppleve real ingeniørkunst gjennom den rå og vakre Flåmsdalen.

Vi tilbyr skreddersydde pakker som kombinererer det beste av Myrkdalen, Flåm og Vatnahalsen.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud:
kundeservice@myrkdalenhotel.no

 

Få en unik skiopplevelse på Vatnahalsen 

Vatnahalsen
Unike skiopplevelser ved Vatnahalsen.

Helt siden 1896 har Vatnahalsen vært et yndet reisemål for nordmenn og europeere på jakt etter en friplass på fjellet.  Området rundt Vatnahalsen er snøsikkert, med et variert terreng som byr på lange, fine nedkjøringer i alle himmelretninger.  Når forholdene tillater det kan man kjøre på ski helt ned i dalen og ta Flåmsbanen tilbake til hotellet. Kombinasjonen av tog og frikjøring i verdensklasse gjør Vatnahalsen til en unik skiopplevelse.


På Vatnahalsen kan du bestille toppturer med sertifiserte Nortindguider.

På Vatnahalsen kan du bestille toppturer med sertifiserte Nortindguider (UIAGM) med lang erfaring og god formidlingsevne. Deres ønske er å skape unike skiopplevelser og samtidig byggg kompetanse rundt frikjøring. 

 

Hopp på toget fra Bergen eller Oslo

Kort reiseveg frå Bergen til Myrkdalen
Reis grønt til Myrkdalen! 

Myrkdalen ligger i den nordlige delen av Voss herad og det er lett å komme seg til destinasjonen. Hopp på toget fra Oslo eller Bergen, og ta buss videre til Myrkdalen. 

Å kjøre fra Bergen til skisenteret er gjort på under to timer. Fra Oslo tar det ca fem timer og raskeste fjellovergangen er Hemsedalsfjellet.

 

Bestill skreddersydd pakke

Vi tilbyr skreddersydde pakker som kombinererer det beste av Myrkdalen, Flåm og Vatnahalsen. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud på e-post:

kundeservice@myrkdalenhotel.no