Familievennlige Myrkdalen

Bobilparkering

Legg Norgesferien til Myrkdalen! I sommer kan bobiler og biler med campingvogner stå parkert gratis hos oss.

Myrkdalen Fjellandsby er den perfekte basen for familieferien - her kan du kombinere spennende fjell- og fjordopplevelser under oppholdet.

Sommeraktiviteter

Sommarheis
Foto: Sverre F. Hjørnevik

I Myrkdalen kan dere la bilen stå i flere dager mens dere utforsker nærområdet.- sus rundt i sykkelløypene og i pumptracken vår, nyt fjorden fra en kajakk eller bli med på familievennlig fisketur i høyfjellsterrenget på Vikafjellet. 

Stolheisen rett ved Myrkdalen Hotel er åpen i juli og august. I løpet av fem minutter blir du fraktet til 850 moh og herfra er alternativene mange. For små barneføtter finner du en kjekk natursti på stien tilbake til hotellet. Ønsker du å gå videre til en fjelltopp anbefaler vi Finnbunuten 1358 moh, som byr på fantasisk utsikt til kjente isbreer som Hardangerjøkulen, Jostedalsbreen og Folgefonna. Et annet alternativ er å gå til idylliske Mørkvesstølen, langs stien er det mulig å bade i små kulper i elva.

Registrering
Registrer deg i resepsjonen på Myrkdalen Hotel ved ankomst og stå gratis parkert hos oss så mange netter dere ønsker. Merk at vi ikke har strøm, sanitæranlegg eller tømmestasjon for toalett. 

Les også: 10 gode grunner til å besøke Myrkdalen i sommer Sommertips 2020

Nyt god mat og drikke på Myrkdalen Hotel 

Restaurant Tunet
Foto: Sverre F. Hjørnevik

Avslutt en lang og innholdsrik dag med god mat og drikke i Restaurant Tunet. Her finner du både a là carte og steinovnsbakt pizza basert på rein mat av lokale og økologiske råvarer.