Snøsikre Myrkdalen

Fra hjemmekontor til bortekontor

Er du lei av hjemmekontor og trenger litt variasjon i hverdagen? Ta med laptopen til Myrkdalen Hotel og få ny motivasjon og nye impulser i vakker vestlandsnatur.

Bestill Knalltilbud Midtukepakke

Kombinèr produktive arbeidsøkter på et behagelig og romslig hotellrom, med skikjøring i et av de mest snøsikre skianleggene i Norge. I Myrkdalen tar vi fleksible arbeidsdager til nye høyder - bruk det kjærkomne dagslyset til herlige naturopplevelser og forskyv arbeidsøkten til ettermiddagen. 

Bytter du ut hjemmekontor med bortekontor noen dager, vil du få nye idèer, mer arbeidslyst og motivasjon i hverdagen

Vestlands mest komplette skisenter

Snøsikkert skianlegg på vestlandet

Rett ved Myrkdalen Hotel ligger Vestlands mest komplette skisenter med løyper i alle vanskelighetsgrader, parker, skicross-løyper og herlig off-piste terreng. Her ligger alt til rette for å ta en kjapp tur i bakken i pausen, eller tilbringe hele dagen på ski.  

Myrkdalen Hotel 

Myrkdalen Hotel
Ski inn - ski ut fra Myrkdalen Hotel 

Moderne Myrkdalen Hotel, som ligger i basen av skisenteret, har 112 rom i ulike størrelser og tre gode restauranter med ulike konsept. Her kan du nyte smakfulle retter av reine, lokale råvarer. Finn din favoritt, enten det er steinovnsbakt pizza i Tunet eller en finre trerettar meny i Restaurant Nuten. Om du ønsker en sosial matopplevelse, bør du sjekke ut Nuten Fondue. På kvelden kan du synke ned i de behagelige stolene i Salto Lobbybar eller teste ut et stort utvalg øl fra lokale bryggeri i Kamben Kafè og Bar. 

Pust ut i Årmotslia Langrennsarena

Langrenn i Myrkdalen

Spenn på deg langrennsskiene utenfor hotellet og legg ut på treningstur i Årmotslia Langrennsarena. I vintersesongen ligger ca 30 km preparerte langrennsløyper i kupert terreng og venter på deg. 

Bestill Knalltilbud Midtukepakke

Velkommen til ditt nye hjemmekontor!