Julebord på Myrkdalen Hotel

Julebord på Myrkdalen Hotel

Førjulstiden og julebord handler om gode matopplevelser i godt lag - med venner, kollegaer eller famile.

Tradisjon tro inviterer vi til julebord på Myrkdalen Hotel og i år legger vi enda mer vekt på at maten og praten rundt bordet står i fokus . Den tradisjonelle julebordsbuffèen er byttet ut med en herlig 4-retters julemiddag, laget av lokale råvarer. 

Tiden vi er inne i gjør at vi har forandret på julebordskonseptet i retning "fine dining". Her har det åpnet seg opp spennende muligheter for kjøkkensjefen, som gleder seg til å sette sammen en variert meny for julebordet.

Vi røper ikke så mye annet enn at du vil få servert tradisjonelle retter, med kjøkkensjefen sin egen vri.  

Julebord på Myrkdalen Hotel
Nyt resten av kvelden i Salto Lobby Bar

Etter middagen serverer vi kaffe avec i Salto Lobby Bar og det blir levende musikk med Baljelauget, som spiller helnorsk Americana med baljebass, hardingfele og stusselige viser på tvangsrim. Hjerte, smerte, tull og vås møter slåttespel i trainbeat. Garantert godstemning!

Tilgjengelige datoer
Lørdag 28. november og lørdag 5. desember 

Pris uten overnatting
Kr 635,- per person
4-retters julemiddag i Restaurant Nuten og levende musikk fra Baljelauget i Salto Lobby Bar er inkludert 

Bestilling 
E-post: restaurant@myrkdalenhotel.no
Tel: 47 47 16 00

Julebord med overnatting
Disse helgene har vi også en pakke som inkluderer julebord med overnatting på Myrkdalen Hotel fra fredag til søndag. Pakken bestiller du her