Ski inn - ski ut

Juleferie i Myrkdalen

I Myrkdalen får du en minnerik og aktiv juleferie sammen med familien. Hotellet er pyntet til fest, tradisjonsrik julemat står på menyen og vi byr på kjekke aktiviteter under hele oppholdet.

Våkn opp til hvit jul, midt i vinterparadiset Myrkdalen

Bestill juleferie

Juleferieprogram

 

Alt ligger til rette for skikjøring i preparerte løyper, frikjøring i herlig off-piste terreng og fine langrennsturer i vakker vestlandsnatur. Du trenger ikke velge mellom rå skikjøring og familieaktiviteter - her får du begge deler!

 

Fartsfylt og morsom aketur

Aketur i Myrkdalen
Aketur fra toppen av Myrkdalsekspressen.

Ta med hele familien på en fartsfylt og morsom tur med snowracer fra toppen av Myrkdalsekspressen! Vi tar siste heisen opp slik at vi får bakken for oss selv, helt ned til Myrkdalen Hotel. Det vil også bli servert varm drikke.

Tidspunkt: Oppmøte senest kl. 15.15 på Torget utenfor Myrkdalen Sport og Skiutleige.
Pris: Fra kr 350,-

Bestill aketur

Opplev spektakulært fjordlandskap 35 minutt frå Myrkdalen

Besøk Flåm og Nærøyfjorden

2. juledag - BaseCamp

Basecamp for born i Myrkdalen

Under BaseCamp på Torget, midt i sentrum av Myrkdalen Fjellandsby, kan dere få et lite avbrekk fra skikjøringen. Her legger vi til rette for mye lek og moro uten ski på beina, med vinteraktiviteter for hele familien. Kanskje dere kan bygge en flott snømann sammen? Eller en stor snøborg? BaseCamp-vertene våre er til stede hver dag fra kl. 11-13.

Tidspunkt: Fra 26. desember, daglig kl. 11-13
Pris: Gratis

 

2. juledag - Barneskirenn med premie

Barneskirenn i Myrkdalen
Barneskirenn i Badnabakken.

Etter BaseCamp inviterer vi barna til gratis skirenn i Badnabakken. Her er det selvsagt lov å ta med mamma eller pappa i løypa. Påmelding og utdeling av startnummer kl. 13.30 ved Mikkeltrekket. Dere trenger heiskort i Badnabakken for å ta Mikkel- og Mikkelinetrekket. Rennstart kl. 14.00.

Alle får velfortjent premie ved mål!

Tidspunkt: Fra 26. desember, daglig kl. 13.30
Pris: Gratis

 

Les også Kortreist ferie
Kortreist ferie

 

Ettermiddagslek

Spenn av dere skiene og ta ut siste rest av energi med ettermiddagslek på Torget. Etter en dag i bakken er det fint å avslutte med aktivitet uten ski på beina sammen med barna. Våre aktivitetsledere vil være tilstede og tilrettelegge en hyggelig stund for småbarnsfamilier.

Tidspunkt: 26. 27. 29. desember og 1. januar kl. 15.30-16.30
Pris: Gratis

10 tips til vinteraktiviteter uten ski

 

Ski inn - ski ut

Moderne leiligheter

Trenger du boltreplass for hele familien kan du bo godt i hytter og leiligheter av ulik størrelse Alle enhetene har høy standard og de fleste med ski inn – ski ut. 

30. desember - Juletrefest for barn

I år samles vi ute på Torget for en hyggelig juletrefest. Kle dere godt og bli med på feiringen av en fin, norsk tradisjon i Myrkdalen. Her blir det julefortellinger, sangstund med kjente julesanger og vi går selvsagt rundt juletreet med allsang. Og hvem vet - kanskje julenissen dukker opp med noe godt til barna...

Tidspunkt: 15.30-16.30
Pris: Gratis

 

Nyttårsaften - Nytårsbuffè

På nyttårsaften lager vi i stand et innbydende og smakfull nyttårsbuffè i Myrkdalsstovo. Send forespørsel til restaurant@myrkdalenhotel.no

Reisen til Myrkdalen

Myrkdalen ligger i Voss herad

Myrkdalen ligger i den nordlige delen av Voss herad, bare to timer unna Bergen, Sogndal og Geilo.

map
Reisa til Myrkdalen

Myrkdalen ligg i Voss herad

Myrkdalen ligg i den nordlege delen av Voss herad, berre to timar unna Bergen, Sogndal og Geilo.

Finn oss - Myrkdalen