Klypeteigen Myrkdalen
Utsikt
Klypeteigen Kjøkken
Klypeteigen interiør
Klypeteigen Soverom

Attraktive fritidsleiligheter i øverste del av Klypeteigen

 

20 attraktive leiligheter fordelt på to bygg er nå ferdigstilt i Myrkdalen. Leilighetene har to til fire soverom, parkeringsplass i underetasjen og er svært sentralt plassert.

Her må du være rask! Kun to ledige leiligheter igjen som er innflyttingsklare! 

Her er det ski inn - ski ut i et solrikt område like ved barneskitrekket og helgatuntrekket, med gangavstand til alt fjellandsbyen har å by på. Langrennsløypen gjennom fjellandsbyen går like utenfor døren. Spenn på deg skia, ta frokosten på balkongen, eller slapp av i leiligheten - uansett tidspunkt og årstid.

Leilighetene har 2-4 soverom, og dermed rom til både voksne og barn med venner på besøk.
Parker bilen tørt på parkeringsplassen i underetasjen. Sett fra deg utstyret i den store sportsboden og gå tørrskodd inn i en moderne og romslig leilighet. I Parkeringskjelleren er det lagt opp til store gode fellesrom for sameiet.

Disse byggene ligger på toppen i Klypeteigen med flott utsikt mot Årmotslia og sentrumsområdet av fjellandsbyen.  

2 soverom
De minste leilighetene på 60 kvm har to soverom, og et disponibelt rom som mange velger å benytte som et ekstra soverom med køyesenger. Det kun to stk av disse leilighetene.  

3 soverom
Leilighetene midt på bygget er på 72 kvm, har tre soverom, en romslig stue med åpen kjøkkenløsning, bod/ teknisk rom og altan.

4 soverom
Hjørneleilighetene er på 83 kvm og blir levert med altan og ekstra stor spiseplass, 4 soverom og et ekstra wc.

Leilighetene har flott utsikt over dalen, skianlegget og Årmotslia langrennsarena. Bygget er tegnet av lokal svilarkitekt Sigbjørn Dugstad, som også har tegnet en rekke andre prosjekt i fjellandsbyen.

Prisliste og plantegninger
Se prisliste og plantegninger her 

Det siste byggetrinnet består av 20 leiligheter, nå er det kun to 3-roms leiligheter ledig. I dag kan du altså sikre deg hyttedrømmen øverst i bakken.

Er du interessert i å se flere boligprosjekt i Myrkdalen, vil du finne mer informasjon om utbyggingsplanene her.