Leite - illustrasjon

Leite - attraktive leiligheter i Myrkdalen Fjellandsby

Leite har 12 attraktive leiligheter med to til fire soverom og parkeringsplass i underetasjen. Leilighetene har kort avstand til sentrum av fjellandsbyen med aktivitets- og servicetilbud hele året rundt.

Attraktive leiligheter i Leite

De sør-øst vendte leilighetene ligger like ved Vossestrand Hotel og har flott utsikt mot Svolefjell og Røvhaugen. Med leilighet i Leite kan du parkere bilen tørt på parkeringsplassen og sette fra deg utstyret i den store sportsboden for så gå tørrskodd inn i en moderne og romslig leilighet. I parkeringskjelleren er det også lagt opp til store og gode fellesrom for sameiet.

Se her Prisliste og plantegninger
Leilegheiter i Leite

Eiendomsvisning
Eiendomsmegleren vår, Tone Ravnanger, er tilgjengelig for eiendomsvisninger i Myrkdalen, både ukedager og helger. Ta gjerne kontakt med henne og avtal en tid som passer. 

Leilighetene får også direkte tilkomst til langrennsløyper og utendørs lekeområde.

Ord fra sivilarkitekt Sigbjørn Dugstad

Leite

Leite er planlagt på tilsvarende måte som byggene i populære Klypeteigen ved Helgatun. Bygget har to etasjer med fritidsboliger samt parkering og bod i underetasjen, huset har tre ulike husvære med ulik størrelse og rasjonelle planløsninger. Her får en god utsikt og sol fra morgen og utover dagen. Området ligger inntil skiløype og tursti som fører direkte til sentrum av Myrkdalen Fjellandsby og videre til Årmotslia.

Bygget har miljøvennlige materiale som tåler en støyt - parkett på gulv, trepanel på vegger og i tak, vindu i tre og trepanel utvendig.  Sett bort i fra parkeringskjelleren er alle berekonstruksjoner i tre. Mandatet fra utbygger har vert å skape effektive husvære som flest mulig har økonomi til å kjøpe.

Les mer Se hvilke andre fritidsboligprosjekt vi har for å finne det som passer deg best
Vy hytte

Oversiktskart

Oversiktskart til Leite

 

Om leilighetene

2 Soverom
De minste leilighetene på 60 kvm har to soverom med bod/ disponibelt rom som mange velger å benytte som et ekstra soverom med køyesenger, Leilighetene har også altan. Det er kun to av disse leilighetene.

3 Soverom
Leilighetene midt i bygget er på 72 kvm. Disse har tre soverom, en romslig stue med åpen kjøkkenløsning blod/t teknisk rom og altan.

4 soverom
Hjørneleilighetene er på 83 kvm og blir levert med altan og ekstra stor spiseplass, fire soverom og  et ekstra wc.

Bygget er tegnet av Sivilarkitekt Sigbjørn Dugstad, som har tegnet en rekke av de mest populære prosjektene i fjellandsbyen.