Pudder i Myrkdalen

Midtuketilbud på Myrkdalen Hotel

Er du en av de heldige som har fri midt i uken mens alle andre er på jobb? Som kan bytte ut begrepet blåmandag med puddermandag? I Myrkdalen ligger alt til rette for alle som vil nyte hverdagen på ski – midt i uken har Myrkdalen Hotel gode priser på overnatting med heiskort inkludert.

Bestill midtuketilbud her  

Myrkdalen Hotel ligger rett ved bakken

Myrkdalen Hotel
Myrkdalen Fjellandsby ligger i den nordlige delen av Voss herad, to små timer fra Bergen

Spenn på deg skiene utenfor hotellet og skli ut i nypreparerte løyper i Vestlandets største skisenter, som har to 6-seters stolheiser, tre t-krokheiser, tre tallerkentrekk og et saktegående rullebånd for nybegynnere. Løypene varierer i vanskelighetsgrad fra grønt og blått, til rødt og svart.  

De 22 løypene i Myrkdalen er like bra en vanlig tirsdag som en lørdag – tråkkemaskinene er i sving hver eneste dag. 

Pudder og frikjøring

Pudder og frikøyring i Myrkdalen

Terrenget rundt skisenteret er perfekt for frikjøring, og det er lett tilkomst fra heisene til store områder som er egnet for frikjøring. Bare husk - ha skredutstyr i sekken, vit hvordan du skal bruke det og følg med på skredfarevarslingen på varsom.no

Uten mat og drikke….

Fjellstova Vetlebotn i Myrkdalen
Fjellstova Vetlebotn er det nye tilskuddet i Myrkdalen - her kan du nyte tradisjonelle retter midt i bakken!

Enten du trenger energipåfyll mellom rundene i bakken eller bare er kaffitørst finner du gode alternativ blant de fire kaféene i Myrkdalen. Fjellstova Vetlebotn er siste tilskudd, plassert ved Kari Traa-trekket midt i skisenteret. Her blir det servert tradisjonsrik mat basert på lokale råvarer.

Jobber du turnus eller trenger avveksling fra hjemmekontoret? Ta deg en miniferie på Myrkdalen Hotel og få mer ut av skidagene dine!  

Les også Fra hjemmekontor til bortekontor
Frå heimekontor til bortekontor

Ta ut den siste energien i langrennsløypene

Langrennsløyper i Myrkdalen
Ta på deg skiene ved Myrkdalen Hotel og få opp pulsen i langrennsløypene 

Har du energi til overs kan du boltre deg i både lysløype og 30 km med langrennsløyper direkte fra fjellandsbyen. Langrennsløypene i Myrkdalen er tråkket for både skøyting og klassisk langrenn, men kan også brukes som turløyper med fjellski.

Tre restauranter å velge mellom

Restaurant Nuten på Myrkdalen Hotel
I Restaurant Nuten får du smakfulle retter laget av reine, lokale råvarer

Etter en lang dag på ski smaker middagen ekstra godt. På Myrkdalen Hotel finner du hele tre gode restauranter med ulike konsept. Til felles byr alle på smakfulle retter laget av reine, lokale råvarer. Finn din favoritt, enten det er steinovnsbakt pizza i Restaurant Tunet eller en finere trerettar meny i Restaurant Nuten. Ønsker du en sosial matopplevelse? Sjekk ut fondue-avdelingen på hotellet. 

Parker gratis ved Myrkdalen Hotel og la bilen stå under hele oppholdet – her er alt samlet på en plass.

Sjekk ut midtuketilbudet her  

Sov godt på Myrkdalen Hotel 

Myrkdalen Hotel
Gå ikke glipp av verdifull tid på pudderplankene dine! 

Synk ned i en god seng på Myrkdalen Hotel og lad opp til en ny innholdsrik skidag i Myrkdalen! I tillegg til standardrom har hotellet mange ulike romtyper å velge mellom – fra familierom med gjennomgang til elegante suiter av ulik størrelse.