Finn på ski

Møt vår kule kompis, haren Finn

Haren Finn har hiet sitt på et av dei høgste fjellene i Myrkdalen. Han mener selv at det er derfor det heter Finnbunuten. Finn er en sprek og artig type som digger å hoppe rundt, og er veldig glad i å både stå på ski, sykle og leka i fjellene rundt Myrkdalen.

Han liker å møte folk, spesielt barn og ungdom. Nå vil han få seg nye venner, og fremover vil han dukke opp i Myrkdalen med jevne mellomrom!

High five med haren Finn

 

I vinterferien har han laget til noen aktiviteter for hele familien.

 

Finn Finn!

Vår gode venn liker å se på livet i skianlegget. Det er så herlig å følge med på alle som suser rundt på ski og snowboard. Heis opp, løype ned. Kanskje noen hopp, svinger og triks underveis, for så å ta en heis opp att. På løypekartet har han "gjemt seg" flere steder. Se om dere klarer å se et bilde av han på alle punktene i løpet av skidagen!

Finn løypekart

Trykk på kartet for å få det større.

Tips: For å klare dette må dere utforske hele skianlegget og ta mange av heisene våre.

 

Finns Natursti i Årmotslia

Det er ikke bare nedoverski som gjelder når man er på ferie i Myrkdalen. Her kan dere også gå i preparerte langrennsløyper rett fra døren. Skistadion i Årmotslia ligger på andre siden av veien for fjellandsbyen. Her kan dere gå over skibroen.

Finn er også glad i å lære bort nye ting til andre. Derfor har han hengt opp 8 poster med spørsmål for både barn og voksne underveis. Det er jo alltid kjekt med litt ekstra motivasjon for å fortsette turen.

Klarer dere svare på alle oppgavene?

 

Møt Finn i Badnabakken

Finn er veldig glad i å stå på ski. Mesteparten av tiden er han på ski i fjellene over og rundt skianlegget. Men av og til kommer han ned for å ta noen runder i bakken.

Hver søndag kan barna møte han i Badnabakken etter barnerennet kl. 14.00. Her kan de ta en high five eller kjøre på ski sammen.

 

TIPS: Finn er sunn og opptatt av mat, og både i Restaurant Nuten, Restaurant Tunet og i Myrkdalsstovo 2. etasje kan dere velge «Finns Mattips» på menyen 😊