Myrkdalen Hotel Vinter

Ski inn - ski ut fra

Myrkdalen Hotel 

I hjertet av Fjord-Norge finner du moderne Myrkdalen Hotel. I vakker natur byr ferien på spektakulære opplevelser og måltid med lokale råvarer - sommer som vinter. Med parkeringsplass rett ved hotellet styrer du tempoet på dagene selv. I Myrkdalen har du et hav av muligheter enten du er på jakt etter en spennende ferie med familien, eller ønsker å finne roen i majestetisk vestlandsnatur.

I tillegg til standardrom har hotellet mange ulike romtyper å velge mellom - fra familierom med gjennomgang, til elegante suiter av ulik størrelse. Vi har moderne konferansefasiliteter, to lekerom, to barer og tre restauranter.

Smitteverntiltak

Favorittsesongen vår nærmer seg med stormskritt og arbeidet med smitteverntiltak og tilpasninger er i gang. Ingen vet helt sikkert hvordan årets sesong blir, men i samråd med Alpinanleggenes Landsforening, FHI og myndighetene vil vi her prøve å gi dere noen svar på hvordan vi kommer til å gjennomføre årets skisesong.

4-retters julemiddag

Julebord på Myrkdalen Hotel 

Tradisjon tro inviterer vi til julebord på Myrkdalen Hotel og i år legger vi enda mer vekt på at maten og praten rundt bordet står i fokus . Den tradisjonelle julebordsbuffèen er byttet ut med en spennende 4-retters julemiddag, laget av lokale råvarer.