Langrenn i Myrkdalen

Myrkdalen Løypelag

Høsten 2017 ble det opprettet løypelag i Myrkdalen, som skal arbeide med å:

Etablere, utvikle og drifte tur- og skiløyper i Myrkdalen og tilhørende områder, løfte kvaliteten på løypene/områdene som i dag blir preparert, samt utvide og utbedre løypenettet.

Laget er organisert som en forening, og har et ikke-økonomisk formål. Alle inntekter skal gå til drift eller investeringer i nye løyper, utstyr eller driftsmidler.

Løypelaget trenger hjelp for å få dette til, og håper du kan tenke deg å bli støttemedlem.

Medlemmer i løypelaget er Myrkdalen Hytteeigarlag, sameigene i Myrkdalen Vest, sameiget Helgatunteigen I, Myrkdalen Camping, Vossestrand Hotel og Myrkdalen Fjellandsby. Idretten er med som nær samarbeidspartner gjennom Årmotslia Skisenter, og grendalaget har ogsåvært med underveis i prosessen. De store utbyggerene i dalen har dessuten forpliktet seg til å bidra betydelig til økonomi og drift av løypelaget.

Støttemedlemskap
Støttemedlemskap i Myrkdalen Løypelag koster 750,- per år for hele familien, og gjelder for sesongen 2024. Bidraget går direkte til formålet – å skape et enda bedre langrennstilbud for alle skiglade i Myrkdalen, både fastboende og tilreisende. Løypelaget setter stor pris på ditt bidrag!

Det snør ikke skispor - vi setter pris på din verdifulle støtte 

Innbetaling
Innbetaling skjer lettest via Vipps - bruk nummer 504177, eller du kan betale inn direkte til konto 3633.55.46355. Merk innbetalingen med medlemsnavn.

På forhånd- tusen hjertelig takk!