test

Nytt hytteområde for salg i Myrkdalen

2,5 km før du svinger inn til Myrkdalen Hotel, i sørvendt terreng med gode solforhold og utsikt mot Myrdalsvatnet, ligger Myrkdalen sitt splitter nye hyttefelt - Mørkveslia.

Les meir: Se prospekt her Prospekt - Mørkveslia

I dette området skjer den store, nye utviklingen på eiendomsfronten i fjellandsbyen, og i første omgang er det 16 tomter til hytteutbygging og 16 tomter til nøkkelferdige hytter for salg her. Tomtene som ligger sør-vest for det etablerte og populære skisenteret, er fordelt i tre ulike felt - Hagamyra, Geitasteinane og Svingen.

Hagamyra

Nytt hyttefelt i Myrkdalen Fjellandsby

I Hagamyra er det planlagt totalt 44 nøkkelferdige hytter, men i første byggetrinn er 16 lagt ut for salg. I dette feltet får du en flott utsikt og gode solforhold hele året. Hyttene ligger i et området med mye friareal og har nærhet til urørt natur. Dessuten får du kort avstand til skianlegg og skibakker. Tomtene i Hagamyra blir solgt med bygge-klausul fra Leve Hytter.

Sjekk ut vår tomtevelger for Hagamyra

LES MER:Slik er Leve hyttene Ønsker du deg Hytte på fjellet? I Myrkdalen er det nøkkelferdige hytter og tomter til sals.

Geitasteinane

Geitasteinane - Tomter til salg i Myrkdalen Fjellandsby

Noen titalls høydemeter over Hagamyra ligger Geitasteinane usjenert til. Her finner du ni eksklusive hyttetomter i et område med fri og praktfull utsikt over Myrkdalen og fjellområdene rundt. Geitasteinane byr på svært gode solforhold hele året, med mye friareal ved hver tomt. Her er det mulig å bygge to enheter, carport og anneks. Tomtene kommer uten bygge-klausul.

Mørkveslia hyttefelt ligger flott til med god solforhold, fantastisk utsikt og nærhet til skiløyper, turterreng og alpinanlegg.

 

Sjekk ut vår tomtevelger for Geitasteinane her

Svingen

Svingen - Tomter til salg i Myrkdalen Fjellandsby

Syv flotte solrike tomter med storslått utsikt over dalen og fjellområdet som ligger rundt, får du i Svingen. Her blir det også unike ski inn og ski ut - fasiliteter. Det er mye friareal ved tomtene og mulighet for å bygge to enheter. Ideelt for deg som ønsker seg kort vei til urørt natur. Disse tomtene kommer uten bygge-klausul.

Sjekk ut tomtevelger for Svingen