Open klasse

Open Klasse – Festivalen for ski- og snowboard-frelste

Liker du park, vårsnø og god stemning bør du ikke gå glipp av Open Klasse-festivalen i Myrkdalen. Dette er den ultimate sesongavslutningen for ski- og snowboard-frelste.

28. april til 1. mai samler vi alle jibbere, frikjørere og snowboardere, både nybegynnere og viderekomne, til aktivitetsrike dager i Norges mest lekne vårpark.

I tillegg til mye ski og brettkjøring, parkmoro med hopp og rails, blir det selvsagt god festivalstemning med konsert og underholdning.

Open klasse

Open Klasse program

Bestill festivalpass som passer for deg:

 

Open Klasse Festivalpass Senior

Med «Festivalpass Senior» får du tilgang til alt som skjer under hele arrangementet fra torsdag til søndag: tilgang til alle parkene, arrangement og aktiviteter i bakken, guidet topptur og inngangsbillett til festivaltelt med konserter fredag og lørdagskveld. I tillegg blir det Bula Beanie Boogie lørdagskveld.

 

Open Klasse Festivalpass Junior (under 18 år)

Festivalpass for deg som er under 18 år og som vil leke i parken og være med på arrangementet. Du får tilgang til alle parkene og aktivitetene i bakken fra torsdag til søndag. På kveldstid har vi en egen «rider’s lounge» uten alkoholservering.

 

Open Klasse – Dagspass

For alle som vil leke i parken, men bare kan være med en dag.

Dagspass gir tilgang til parkene og alle aktivitetene i bakken på valgt dag.

NB! Om du ønsker å være med på kveldsprogrammet på fredag eller lørdag, velg «Open Klasse Dagspass inkludert konsert».

 

Open Klasse Dagspass inkludert konsert

Open Klasse Lørdagspass Senior gir deg tilgang til «Open Klasse-parken», alle arrangement og aktiviteter i bakken, guidet topptur, konsert med Miami Vice Machine og inngang på Bula Beanie Boogie lørdagskveld.

 

Open Klasse Konserter

Avslutt skisesongen med herlige konserter fredag og lørdag! Fredag blir det konsert med den norske pop daze duoen Great News og artisten Bendik HK. Lørdag blir det 80-talls fest med Miami Vice Machine. Etter konserten på lørdag fortsetter moroa med Bula Beanie Boogie.

 

Trenger du overnatting?

Trenger du en plass å bo under festivalen tilbyr Myrkdalen Hotel overnatting til rabatterte priser.

Bestill hotellovernatting
Bruk kampanjekode: Openklasse2022

Samme kampanjekode kan brukes dersom du heller ønsker å overnatte i leilighet med selvhushold.

Bestill overnatting i leilighet