Opningstider i Myrkdalen

Åpningstider

Åpningstider skisenter
Skisenteret åpner som oftest i midten av november og er åpen til mai.

Kveldskjøring
I vintersesongen har vi også kveldskjøring.

Myrkdalsstovo Velkomstsenter
I første etasje i Myrkdalsstovo finner du velkomstsenteret vårt. Her kan du kjøpe heiskort og et lite utvalg av matvarer. Vi har også en kafè med enkle retter, hvor du kan spise nisten din.  

Løypekart

Myrkdalen løypekart 2019_2020

Myrkdalen har alt fra familievennlige bakker, løyper i alle vanskelighetsgrader, parker, skicross-løype og herlig off-piste terreng. Skisenteret har totalt ni heiser fordelt på to 6-seters ekspressheiser, tre t-krokheiser, tre tallerkentrekk og et saktegående rullebånd for de aller minste.

Her finner en alt fra familievennlige grønne løyper, lange blå for nybegynnere og mer krevende svarte for de mest erfarne.

22 varierte løyper
Vi har et sammenhengende løypenettverk, med totalt 22 varierte løyper i alle vanskelighetsgrader. Tilsammen byr Myrkdalen på 28,5 km med preparerte løyper. Kjører du fra toppen av anlegget som ligg på 1060 moh, får du tre kilometer med skikøyring og 610 høydemeter, før du igjen står utenfor Myrkdalen Hotel. Løypene våre er brede og oversiktlege. Myrkdalen er derfor en perfekt plass å lære seg å stå på ski.