Opningstider i Myrkdalen

Åpningstider

Skisenteret er åpent hver dag til 2. mai fra kl. 09.30 - 16.00

Smittevern
Vi minner om retningslinjene for smittevern i destinasjonen som du kan lese om her

Kveldskjøring
Kveldskjøringen er ferdig for denne sesongen. 

Myrkdalsstovo Velkomstsenter
I første etasje i Myrkdalsstovo finner du velkomstsenteret vårt. Her kan du kjøpe et lite utvalg av matvarer. Vi har også en nyoppusset kafè med enkle retter, hvor vi har egen nisteplass.  

Les også Ta med barna på en aktiv skiferie
Ta med barna på en aktiv skiferie i Myrkdalen

Løypekart

 

Løypekart
 

Myrkdalen har alt fra familievennlige bakker, løyper i alle vanskelighetsgrader, parker, skicross-løype og herlig off-piste terreng. Skisenteret har totalt ni heiser fordelt på to 6-seters ekspressheiser, tre t-krokheiser, tre tallerkentrekk og et saktegående rullebånd for de aller minste.

Her finner en alt fra familievennlige grønne løyper, lange blå for nybegynnere og mer krevende svarte for de mest erfarne.

22 varierte løyper
Vi har et sammenhengende løypenettverk, med totalt 22 varierte løyper i alle vanskelighetsgrader. Tilsammen byr Myrkdalen på 28,5 km med preparerte løyper. Kjører du fra toppen av anlegget som ligg på 1060 moh, får du tre kilometer med skikøyring og 610 høydemeter, før du igjen står utenfor Myrkdalen Hotel. Løypene våre er brede og oversiktlege. Myrkdalen er derfor en perfekt plass å lære seg å stå på ski.