Oppleve Myrkdalen

Opplev Myrkdalen hele året

Skisenteret Myrkdalen er kåret til en av de beste skistedene i landet, men det er ikke bare om vinteren du kan ta heisen til topps for å oppleve mektige fjell og vakker natur på Vestland.

Fjelltur i Myrkdalen.

Med den flotte fjellbygda i Voss som utgangspunkt, kan du plukke opplevelser fra øverste hylle – enten du velger å se Nærøyfjorden sittende i kajakk, ønsker å rulle på to hjul over Vikafjellet eller ta stolheisen til topps for en fjelltur i vakkert og variert terreng i Myrkdalen.

Selv om Myrkdalen er mest kjent for å være et skieldorado for skientusiaster, tilbyr destinasjonen også aktiviteter i storslått vestlandsnatur gjennom hele sommeren og høsten.

Aktiv ferie

Aktiv på ferie

Her kan du ta med deg barna på aktiviteter både til fots og på sykkel, invitere vennegjengen med på fluefiske og topptur eller spørre om kjæresten vil padle kajakk på Sognefjorden. Uansett opplevelse – her kan man tilpasse lengde og mengde etter nivå og ferdigheter.

Myrkdalen er et godt utgangspunkt for en aktiv ferie for hele familien, og her kan du bo både i hytter, leiligheter og på hotell. Eller kanskje er det nettopp i denne vesle bygda din egen drøm om hytte på fjellet går i oppfyllelse.

Pumptrack og sykkelstier

pumptrack

Like utenfor Myrkdalen Hotel er det også en kommet en splitter ny pumptrack i asfalt – pumptrack er en kompakt sykkelbane som består av ulike formasjoner, kuler og svinger, og passer for små som store syklister. Her kan du også ta i bruk skateboard, sparkesykkel og tre-hjul-sykkel.

I tillegg til sykkelbanen i asfalt fins det familievennlige sykkelløyper i området som passer både for barn og nybegynnere, samt syklister som vil øve teknikk på små element.

Familievennlig sykkling i Myrkdalen. Les også: Opplev Myrkdalen fra sykkelsetet

Friluftsliv i fjellet

Natur

Området i og rundt fjellbygda har et kupert landskap og variert terreng som strekker seg fra fjord til høgfjell opp i 1400 meter over havet. Mellom det finner du frodige stølsdaler med store myrområder med rolige elveløp og små bekker, viltre fosser og mange fjellvatn som innbyr til både bading og fisking. En tur i denne vakre i fjellheimen i Hordaland vil uten tvil by på mange gode instamoment – og vi tør garantere at du finn aktiviteter som både gir høy puls og ro i sjela.