Havkajakk Myrkdalsvatnet

Padleparadiset Voss - For deg som drømmer om å teste elvepadling

Voss er et kjent padleparadis som tiltrekker seg padlere fra hele verden. Drømmer du også om å prøve elvepadling i trygge omgivelser, er den vesle bygda stedet å reise til.

Bestill hotellovernatting

Ikke så rart at padlere fra inn- og utland velger nettopp Voss som padlested. De mange elvene rundt byr nemlig på variert padling – fra rolige elver og innsjø til strie stryk og heftige fossefall.

Elvepadling Myrkdalselva

En av pionerene innen elvepadling på Voss er Mads Rio i Vått & Vilt. Han er mellom annet den aller første som har padlet Brandsetelva, Myrkdalselva og flere andre klassiske elver som i dag lokker til seg de råeste padlerne verden rundt.

Padling handler vel så mye om den unike totalopplevelsen som det å lære seg riktig teknikk.

Lidenskapen for padling ønsker han å dele med andre, og brenner for å gi den beste opplevelsen i det våte element. Siden midten av 90-tallet har vossingen holdt ulike kajakkurs – fra grunnkurs i elv til spennende havpadlekurs på Voss og i Nærøyfjorden.

«Padling handler vel så mye om den unike totalopplevelsen som det å lære seg riktig teknikk,» konstaterer den erfarne padleren.

 

Elvepadlekurs for nybegynnere / Våttkort kurs

Overnatter du på Myrkdalen Hotel har du Myrkdalselva i nærheten. Øvre delen er bred og slynger seg gjennom det ville fjellandskapet, mens nedre del er noe brattere med store sklier og drop, før den munner ut i Myrkdalsvatnet.

Kurs i elvepadling

Mange vennegjenger tar kurset og har det knallgøy sammen i to dager.

Det er i dette vassdraget du kan være med Mads på en morsom to-dager grunnkurs i elvepadling. Padlekurset starter først på stille vann og rolig strøm før du fortsetter på striere stryk. «Kurset passer for alle over 16 år som er ute etter å ha det gøy. Mange vennegjenger tar kurset og har det knallgøy sammen i to dager,» forteller Mads i muntre ordelag.

Finn dato som passer:
Elvepadlekurs

Bestill overnatting på Myrdalen Hotel

 

Familiepadling i havkajakk på Myrkdalsvatnet

Familiepadling med havkajakk

Fokus på leik og moro

Om du er på jakt etter en opplevelse som hele familien kan gjøre sammen, er familiepadling i stødige og lettpadlede havkajakker midt i blinken. Mads forteller at kajakkpadling for familier har mer fokus på leik og moro i vannet. Ingen forkunnskaper er nødvendig og opplegget blir tilpasset etter behov og ønske.

Havpadlekurs - Send forespørsel

 

Kajakktur som teambuilding-aktivitet

Havkajakk teambuilding

Blant bedrifter som vil kombinere aktivitet med faglig innhold og konferanseopphold på Myrkdalen Hotel, er tur med havkajakk en av de mest populære teambuilding-aktivitetene.

Heller ikke her er det krav til erfaring og turen kan skreddarsys etter ønske fra gruppa. «Vi kan f.eks. ta med oss havkajakkene til Nærøyfjorden, bare 35 minutter unna Myrkdalen, om man ønsker å komme tett på det spektakulære fjordlandskapet.»

Havkajakk i Nærøyfjorden

Naturopplevelsene fra kajakk er noe du sent vil glemme

«Naturopplevelsene fra kajakk er noe du sent vil glemme,» sier Mads overbevisende og oppfordrer alle som ikke har prøvd til å få en smakebit på det kajakkpadlingen har å by på.

Besøk Vått & Vilt for mer informasjon

Bestill overnatting på Myrdalen Hotel