Park i Myrkdalen

Park

Flere parkområder byr opp til lek! De siste årene har vi satset stort på å utvikle parkene våre og her finner du fire ulike parker med element og hopp for alle nivå.

Park i Myrkdalen

Landsbyparken 
I Landsbyparken finner du tre ulike seksjoner - for nybegynnere, viderekomne og ekspert. I Landsbyparken er det også kveldskjøring onsdag, fredag og lørdag i store deler av vintersesongen. 

Finne-parken
Finne-parken finner du Klaus Finne sin signaturlinje -  en kreativ løype med mange snøelement. Denne parken ligger ved løype 1 på toppen av Helgatuntrekket. Passer for viderekomne og eksperter. 

Helgatunparken
Denne parken finner du ved løype 5 og består av en øvre og nedre del. Øverst finner du større hopp og element. Nedre del finner du en kjekk flytløype for barn med små hopp, element og kuler. 

Arrangement
Gjennom hele vintersesongen har vi ulike park-arrangement hos oss.

Open Klasse - Liker du park, vårsnø og god stemning bør du ikke gå glipp av Open Klasse-festivalen, den ultimate sesongavslutningen for ski- og snowboard-frelste.

I tillegg til mye ski og brettkjøring, parkmoro med hopp og rails, er det selvsagt god festivalstemning med konsert og underholdning.