Park i Myrkdalen

Vestlandets største parkområde

De siste årene har vi satset stort på å utvikle parkene våre sammen med ShapeCrew, og er kjent for å ha flotte parker for ski- og snowboard-frelste på Vestlandet.

Parkene i Myrkdalen byr opp til leik! Denne sesongen vil du finne fire ulike parker med element og hopp for alle nivå.

Landsbyparken 
I Landsbyparken like ovenfor Myrkdalen Hotel finner du tre ulike seksjoner - for nybegynnere, viderekomne og ekspert. I Landsbyparken er det også kveldskjøring onsdag, fredag og lørdag i store deler av vintersesongen. 

Finne-parken
Finne-parken finner du Klaus Finne sin signaturlinje -  en kreativ løype med mange snøelement. Denne parken ligger ved løype 1 på toppen av Helgatuntrekket. Passer for viderekomne og eksperter. 

Helgatunparken
Denne parken finner du ved løype 5 og består av en øvre og nedre del. Øverst finner du større hopp og element. Nedre del finner du en kjekk flytløype for barn med små hopp, element og kuler.

Ny i vintersesongen 22/23: Adventure slope
Denne parken finner du i Storhaugen, ned til Storhaugekspressen. Parken er som en berg-og-dal-bane på snø, en moderne løype med morsomme parkelement for store og små.

 

Arrangement
Gjennom hele vintersesongen har vi ulike park-arrangement hos oss.

Open Klasse - Liker du park, vårsnø og god stemning bør du ikke gå glipp av Open Klasse-festivalen, den ultimate sesongavslutningen for ski- og snowboard-frelste.

I tillegg til mye ski og brettkjøring, parkmoro med hopp og rails, er det selvsagt god festivalstemning med konsert og underholdning.