Parkering Myrkdalen Fjellandsby

Parkering

Visste du at det er gratis parkering hos oss, og hele 1000 parkeringsplasser i tilknytning til skianlegget?

Her får du vite hvordan du kan parkere strategisk til, enten du skal på ski med de minste i Badnabakken, på langrennstur i Årmotslia eller berre nyte et hotellopphold på Myrkdalen Hotel.

 

La bilen stå under hele oppholdet

 

Droppsone

Er du sjåfør og har bilen full av pakkenelliker og skiglade venner, kan du kjøre opp til droppsonen mellom Myrkdalen Hotel og Sport1 Myrkdalen. Her kan du sette av både gjengen og alt utstyret.

Parkeringa på framsida av hotellet er for hotellgjester.

 

Følg instrukser fra parkeringsvaktene

På travle dager har vi parkeringsvakter i sving som skal sørge for god trafikkflyt og utnyttelse av parkeringsplassene. Følg instruksene du får, og stå tett slik at flest mulig får plass på rekken. Men vær smart, ikke stå slik at du sperrer noen inne.

Blir du dirigert forbi hovedparkeringen, så fortvil ikke! Du kan parkere til høyre fra barneområdet, og skli rett ned i Mikkel- og Mikkeline-trekket. Har du årskort eller kjøpt kort på nett kan du gå rett i heisen og kose deg på ski.

Dersom ungdommen vil i parken ved Helgatun, kan du parkere nærme Helgatuntrekket, som er åpent i helger og ferier.

 

Skal du på langrennsski?

Like ved skibrua over rv 13 til Årmotslia har vi tilrettelagt parkering. Her er det bare å parkere bilen, spenne på seg skiene og skli rett ut i preparerte løyper.

 

Bobilparkering

For deg som kommer med bobil er det fint om du står på nederste parkering, rett ved avkjørselen fra hovedveien.

 

God parkering og kos dere hos oss!