Personvernerklæring

Følgende personvernerklæring beskriver hvordan vi behandler og samler inn personopplysninger. Ansvaret for å håndtere dine personopplysninger deles mellom det norske selskapet Myrkdalen Fjellandsby AS (firma nr. 980392732) og selskapets datterselskaper Myrkdalen Hotel AS, Myrkdalen Fjellheiser AS, Myrkdalen Skiskule AS og Myrkdalen Skiutleige AS. Alle referanser til “vi” og “oss” henviser til det norske selskapet Myrkdalen Fjellandsby AS og dets datterselskaper.

Dersom du har spørsmål knyttet til hvordan vi håndterer dine personlige data, vennligst kontakt:
Myrkdalen Fjellandsby AS 47 47 16 00 eller kaia.finne(at)myrkdalen.no

Behandlingsformål

Vi samler inn og behandler personopplysninger om deg for følgende formål:
- For å registrere dine detaljer på systemet vårt for fremtidig bruk.
- For å lage kontrakt ved bruk av våre tjenester.
- Organisere og behandle betaling av faktura.
- Utføre analyser av bestillingsmønstre og atferd for å forbedre våre tjenester, tilgjengelighet og vår digitale plattform (nettsted, booking, sosiale mediekanaler, chat, e-post).
- Markedsføring ved bruk av remarketing og målrettet reklame.
- For å sikre levering av kjøpte produkter og opprettholde god logistikk.

Dine personlige data kan bli konvertert til aggregerte data for å produsere statistisk forskning og rapporter. Slike data kan ikke føres tilbake til deg.

HVILKE TYPER PERSONLIGE DATA BRUKER VI?
Vi innhenter personopplysninger enten direkte fra deg eller fra en tredjepart, som et reisebyrå. Vi kan hente følgende data om deg:
- Navn
- Epostadresse
- Postadresse
- Telefonnummer
- Reisetid
- Betalingsinformasjon
- Kjøpte aktiviteter
- Innkjøpt overnatting
- Helseinformasjon relatert til funksjonshemming eller allergi

Besøkendes data på nettstedet
Vi samler inn data ved hjelp av Google Tag Manager og Google Analytics, dataene anonymiseres innenfor denne plattformen. Vi bruker disse dataene for å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet vårt, for å forbedre nettstedet og for å gjennomføre digitale markedsføringskampanjer. Data samlet inn inkluderer:
- Tid for nettstedets besøk
- Tid brukt på nettsiden
- Interaksjoner med nettstedet (klikk på lenker, lengde brukt på nettstedet, hvor besøkende kom inn fra (søkemotorer, sosiale medier, henvisning fra andre nettsteder, annonseklikk)
- Nettleser, operativsystem og plattform (mobil, pc, nettbrett)
- IP-plassering
- Språk i nettleseren

Samlingen er basert på ditt samtykke. Du kan velge det bort når som helst på: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Du kan også justere cookie-innstillingene i nettleseren din.

Online kundedata
Som en del av vår virksomhet lagrer vi data om kundene våre for å oppfylle kontrakten vi har inngått med kunden, og for å være i samsvar med lovkrav.

Vi behandler og lagrer hele eller noen av følgende personopplysninger om kundene våre.
- Navn
- Epostadresse
- Postadresse
- Telefonnummer
- Reisetid
- Betalingsinformasjon
- Kjøpte aktiviteter
- Innkjøpt overnatting

Vi lagrer denne informasjonen i opptil 5 år for å være i samsvar med norsk lov om bokføring og regnskap. Vi kan også lagre informasjonen i mer enn 5 år hvis det er utestående betaling eller aktive juridiske tvister.

Business to Business kundedata
Som en del av vår virksomhet lagrer vi data om kundene våre for å oppfylle kontrakten vi har inngått med kunden, og for å være i samsvar med lovkrav. Videre lagrer vi informasjon om våre forhold til våre partnere for å kunne tilby bedre service.

Vi behandler og lagrer hele eller noen av følgende personlige opplysninger om vår virksomhet til forretningskunder
- Navn
- Virksomhetstilknytning
- Jobbtittel
- Telefonnummer
- E-post
- Postadresse (av selskapet)
- Liste over bestilte produkter
- Reisetid
- E-postkorrespondanse angående bestilling, kontrakter og andre juridiske
- Betalingsinformasjon
- Registreringer av utførte kjøp og betalingsstatus

Vi lagrer denne informasjonen i opptil 5 år i samsvar med norsk lov om bokføring og regnskap. Vi kan også lagre informasjonen i mer enn 5 år hvis det er utestående betaling eller aktive juridiske tvister.

Mottakere av nyhetsbrev
Vi sender ut nyhetsbrev til alle som har meldt seg på for å motta informasjon om våre produkter og spesialtilbud. Vi behandler følgende informasjon:
- Navn
- Posisjon / tittel på personen
- Epostadresse.

Nyhetsbrevabonnement er basert på samtykke. Vi sletter denne informasjonen hvis en person melder seg ut av nyhetsbrevet, informasjonen vil ikke bli brukt til andre formål.

Oppbevaringsperioder
Vi oppbevarer dine personopplysninger så lenge det er et lovbestemt eller lovlig krav for å gjøre det, eller å tilby tjenestene for deg i samsvar med vår kontrakt. For regnskaps- eller revisjonsformål kan vi beholde dine personopplysninger i en periode etter at våre direkte forretningsforbindelser er avsluttet.

Vi er juridisk forpliktet i henhold til den norske bokføringsloven.