Nydlege forhold for Kajakk i Indre Arnafjord

Reisetips for deg som er glad i kajakk

Myrkdalen ligger i hjertet av Fjord Norge, bare 40 minutter fra Sognefjorden i nord og den UNESCO-listet Nærøyfjorden i øst, og er sådan et perfekt utgangspunkt for fantastiske opplevinger i kajakk. Kajakk er en gøy aktivitet for barn og familier, da en kan nyte den spektakulære vestlandsnaturen trygt sammen i en tandem havkajakk.

Guidet havkajakktur i Sognefjorden

Havkajakk kurs i Sognefjorden

Dere vil bli hentet på Myrkdalen Hotel og vi kjører over høyfjellsterrenget på Vikafjellet og ned til Arnafjorden. Dette er en solfylt fjordarm av Sognefjorden som er omkranset av de majestetiske fjellene Fagerdalsnipa og Jambueggi.

Denne turen kan anbefales for alle som er på jakt etter en aktiv familietur i naturskjønne omgivelser.

Vel nede ved fjorden får en utdelt utstyr og guiden demonstrerer både bruk av utstyret og sikkerhetsrutiner. For famlier med barn kan en sitte i en tandem kajakk, der den voksne sitter bakerst og styrer kajakken. Så er det bare å nyte fjorden - lengde på tur blir tilpasset hver gruppe.

Forfriskende bad
Bading på kajakk tur

Turen inneholder gode pauser og fjorden lokker til forfriskende bad på varme sommerdager. Det er aktivitetstilbyderen Outdoor Norway som tilbyr denne flotte turen, som kan bestilles tre dager i uken fra mai til september.

LES OGSÅ: Årets beste havkajakktur.

Elvekajakk 

Elevekajakk

Ekstremsportstedet Voss er kjent for sine elver i verdensklasse - her kommer folk fra inn- og utland for å oppleve fosser og stryk i krystallklart vann. Ved første øyekast ser det ut til at denne sporten kun er for våghalser, men slik er det ikke. 

Du kan faktisk oppleve gleden og spenningen ved elvepadling uten å ha erfaring fra før - på tandemtur med en sertifisert instruktør!

Tandem elvekajakk
Aktivitetstilbyderene Kayak Voss og Outdoor Norway tilbyr tandemtur i elvekajakk i hele sommersesongen. I tandem kajakk kommer en enda tettere på elven sammenlignet med rafting - dette er rett og slett en unik naturopplevese kombinert med spenning og adrenalin. Instruktørene sitter bakerst i båten og styrer kajakken trygt gjennom strykene, mens du sitter fremst - tett innpå de mektige naturkreftene. 

Kajakkutleie

Leig Kajakk i Gudvangen

Om du har erfarig med havkajakk fra før og ønsker å padle på egenhånd, har Nordic Ventures både tandem og singel kajakk til utleie. Nordic Ventures finner du i Gudvangen, i enden av UNESCO-listet Nærøyfjorden. Gudvangen ligger ca 30 minutter fra Myrkdalen. 

 

<% totalFilter %> filter applicerade