Selskapslokaler - Foto: Frøydis Asp Ormåsen

Selskapslokale

Vi ønsker deg velkommen til å feire bryllup, konfirmasjon, fødselsdag, dåp eller jubileum hos oss på Myrkdalen Hotel.

Lokalene våre er egnet for alle typer selskap, og våre serviceinnstilte medarbeidere legger til rette for at dagen blir akkurat slik dere ønsker det.

Storebotn Selskapslokale

Bryllup på Myrkdalen Hotel

Storebotn selskapslokale er tilrettlagt for selskap av alle slag. Her dekker vi med runde bord eller langbord etter ditt ønske. Dansegulv og mulighet for levende musikk, samt egen bar i lokale er noen av tilbudene.

Her er det lyst og luftig og har samtidig en lun atmosfære. Lokalet kan leiest hele året.

Kapasitet
Minimum: 50 pers
Maksimum: 100 pers

Fjellstova Vetlebotn

Fjellstova Vetlebotn

I Vetlebotn får du en unik opplevelse! Med fjellstova plassert midt i skibakken ligger alt til rette for et helt spesielt selskap. Her oppe kan du feire helt uforstyrret og nyte utsikten utover Myrkdalen og de vakre fjellene rundt. I fjellstova serverer vi norsk tradisjonsmat basert på kortreiste råvarer. Drikken skal også helst være lokal, men vi tilbyr selvsagt langreiste varianter etter ditt ønske.

Her i fjellet er mulighetene mange – heisen er rett utenfor døren, skisesongen er lang og hele sommeren og høsten byr fjellet opp til dans. Ta kontakt med oss og fortell oss om akkurat din drøm – vi skal gjøre alt det vi kan for å få realisert den sammen med deg.

Kapasitet
Minimum: 50 pers
Maksimum: 120 pers

Myrkdalsstovo

Myrkdalsstovo
Myrkdalsstovo har kapasitet til 70 personer

I Myrkdalsstovo får du en avslappet atmosfære der vi serverer myrkdalstapas. En fullspekket buffèt med mye god mat med et vidt spekter av smaker. Fra scampi og røykelaks, salater av ulike slag til lokal spekemat og spanske pølser!

Vi dekker bord i ‘vinterhagen’ og har god plass til dans og mingling etter maten. Lokalet kan leies hele året (om vinteren fra kl 19).

Kapasitet
Minimum: 30 pers
Maksimum: 70 pers

Kontakt oss for priser