Sommer
Its raining

11

2.1 m/s

0 / 9

Lifts open

0 / 23

Slopes open
Full report

Velkommen til

Myrkdalen – et familievennlig skisenter 

Myrkdalen ligger i Voss herad, bare to små timer fra Bergen. Her er Vestlandets mest komplette skisenter – med familievennlige bakker, løyper i alle vanskelighetsgrader, parker, skicross-løyper og herlig off-piste terreng. Legg skiferien til Myrkdalen.

Et skisenter med særpreg

Myrkdalen ligger i Voss herad, bare to små timer fra Bergen. Vestlands mest komplette skisenter er omkranset av høye fjell, dype dalfører, spektakulære fjorder og en genuin bygdekultur. Dette skaper et særpreg som gjør at vi kan tilby deg et stort spekter av kontrastfylte opplevelser.

  • Et snøsikkert pudderparadis – Skianlegget i Myrkdalen er ett av de mest snøsikre skistedene i Norge, og sesongen varer ofte fra november til mai. Alpinsenteret er blant alpinanleggene i Norge som troner høyt på snømålingene gjennom vinteren.
  • Det er enkelt å ta med hele familien på ski. Alpinanlegget har eget barneområde med lett tilkomst fra parkering, hytter, leiligheter og Myrkdalen Hotel.

 

Morsom skikjøring med 22 skiløyper og 9 skiheiser

Skianlegget har 22 skiløyper fordelt på ulike vanskelighetsgrader, fra familievennlige alpinbakker til fartsfylte skicross-løyper og herlig off-piste terreng. Dessuten har alpinanlegget 9 skiheiser, inkludert 2 ekspressstolheiser, så du enkelt kan komme opp på fjelltoppene og nyte alt det alpinsenteret har å by på. Sjå løypekart og løypeskildringar her.

Myrkdalen Skisenter tilbyr også skipass for både dag- og sesongbruk, så du kan få mest mulig ut av besøket ditt. Skisenteret har åpent fra mandag til søndag. Åpningstidene varierer, avhengig av sesongen. Du kan finne oppdatert informasjon om åpningstider her.

Kjøp heiskort her

Om du leter etter et skisted i Norge som tilbyr en unik skikjøringsopplevelse for alle aldre og nivå, er Myrkdalen Skisenter det ideelle valget.

Besøk Myrkdalen og opplev den fantastiske naturen i Fjord Norge, mens du nyter fine dager på ski.

Vestlandets største parkområde

 

Langrenn & Fjellski

For deg som vil trene langrenn eller ønsker familievennlige turer ligger Årmotslia rett over veien fra skisenteret.
Her finner du preparerte løyper for både klassisk og skøyting.

Reisa til Myrkdalen

Myrkdalen ligg i Voss herad

Myrkdalen ligg i den nordlege delen av Voss herad, berre to timar unna Bergen, Sogndal og Geilo.

map
Reisa til Myrkdalen

Myrkdalen ligg i Voss herad

Myrkdalen ligg i den nordlege delen av Voss herad, berre to timar unna Bergen, Sogndal og Geilo.

Find us - Myrkdalen