Skiskule i Myrkdalen

Skiskole i Myrkdalen

Har du aldri stått på ski før eller ønsker du å finpusse på teknikken? Myrkdalen Aktiv sin skiskole tilbyr privat- og grupperundervisning på alle nivå i alpint, park, langrenn, snowboard og telemark.

Bestill skiundervisning & kurs

Skiskolen hos Myrkdalen Aktiv er ikke bare for de som har lite eller ingen erfaring med ski. De dyktige instruktørene våre har flust av tips - også til deg som har erfaring fra før. Undervisningen blir tilpasset nivået og du kan velge mellom privat- og gruppeundervisning.

Våre løyper er breie og oversiktelige, så Myrkdalen er rett og slett et perfekt sted å lære å stå på ski

 

Privatundervisning alpint (100 min og 3 timer)

Privatundervisning

Velger du privatundervisning er det du som bestemmer hva du vil gjøre! Enten der er første gangen din på ski eller om du allerede er god på ski, kan vi hjelpe deg å utvikle deg steg for steg videre.

Book privatundervisning

 

Gruppeundervisning alpint for voksne og barn

Gruppeundervisning

Myrkdalen Aktiv tilbyr gruppeundervisning for barn og voksne over 16 år i alle nivå. Kontakt skiskolen på aktiv@myrkdalen.no for bestilling og mer informasjon.

 

Vi legger vekt på at det skal være moro på ski, enten du er ung eller gammel, nybegynner eller viderekommen, sprek eller ikke fullt så sprek.

 

Skredkurs/ toppturkurs

Skredkurs og toppturkurs

Å kjøre utenfor løypene er moro og spennende, men en trenger også kunnskap om skred, sikkerhet, linjevalg, bruk av utstyr og skiteknikk. Vi garanterer kurs som gir deg utbytte og kunnskap til å ta gode valg utenfor løypene.

Book skred- og toppturkurs

Langrennskurs

Få mer glede av langrennsturen med rett skiteknikk. Vi tilbyr skøytekurs på ulike nivå gjennom hele vinteren.

Book langrennskurs

 

Aketur

Aketur

Hver dag i vintersesongen inviterer vi på en fartsfylt og morsom tur med snowracer fra toppen av Myrkdalsekspressen.

Book aketur

 

<% totalFilter %> filter applicerade