Skiskule i Myrkdalen

Skiskole i Myrkdalen

Skiskolen ved Myrkdalen Aktiv er ikke bare for de som har lite eller ingen erfaring med ski. Undervisningen blir tilpasset nivået, og du kan velge mellom privat- og gruppeundervisning.

Bestill kurs og skiundervisning:

Showing <% totalCount %> alternativer
Sorting:

 

De dyktige instruktørene har flust av tips - også til deg som har erfaring fra før.

 

Løypene er brede og oversiktlige - Det gjør Myrkdalen til det perfekte stedet å lære seg å stå på ski. Vi legger vekt på at det skal være gøy på ski, enten du er ung eller gammel, nybegynner eller viderekommen.

 

Privatundervisning

Skiskule i Myrkdalen

Privatundervisning er noe alle kan ta, uansett alder og nivå. Enten det er første gangen din på ski eller om du allerede er ganske god, kan vi hjelpe deg å utvikle deg mange skritt videre. Undervisningen blir tilpasset akkurat dine behov.

Du kan velge mellom undervisning i 100 minutter, 3 timer eller en hel dag. For barn under 7 år tilbyr vi også 50 minutter undervisning.

 

Gruppeundervisning

Skiskule i Myrkdalen

Skiinstruktørene våre er klare til å tilby gruppeundervisning til barn og voksne over 16 år. Det er minimum 4 personer per gruppe, og deltakerne i en gruppe bør være på samme nivå for å få mest mulig utbytte av undervisningen.

Bestill gruppeundervising 100 min

Bestill gruppeindervising 200 min

Toppturkurs og skredkurs

Toppturkurs i Myrkdalen

Drømmer du om å gå topptur og oppleve fartsfylt frikjøring i herlig løssnø? Da er det viktig å tenke sikkerhet og kunne ta gode valg utenfor løypene. Sammen med Breogfjell kan vi tilby kurs som gir deg kunnskap om skred, sikkerhet, linjevalg, bruk av utstyr og riktig skiteknikk.

 

Kim Bagge Andersen - skiinstruktør Myrkdalen Aktiv

Når du lærer bort noe til folk, og de virkeleg får det til, kan du se gleden i dem. Den gleden speiler seg i mye energi. De har lært noe nytt. De har mestret det på sin egen måte. Det er brede smil, «high fives» og man kan se de er giret mens de kjører ned løypa.

- Kim Bagge Andersen, skiinstruktør