Sommar i fjellet

Sommer- og høsttilbod

Ferier på fjellet i sommer. 40% rabatt på Myrkdalen Myrkdalen Hotel.

Kjære Myrkdalsvenner! Vi savner dere. Vi savner liv og røre i dalen, latter, forventningsfulle barn, brilleskille og alt som hører våren til. De siste 18 åra har vi hatt gleden av å følge de små og store eventyrene deres i Myrkdalen. Små barn som opplever mestring på ski for første gang, vennegjenger som jubler etter eventyrlige pudderdager, kjærestepar som sitter tett i heisen, og familier som nyter et etterlengta avbrekk fra en travel hverdag. Samholdet står sterkt i Myrkdalen –  både blant gjester og tilsatte. 

Mens vi venter på bedre tider har vi laget et kjempetilbud til dere med 40 % rabatt på Myrkdalen Hotel og 20 % på leiligheter med selvhushold, som dere kan bruke i sommer og høst.

 

Overnatting på Myrkdalen Hotel
Sus rundt i sykkelløypene og i pumptracken vår, nyt fjorden fra en kajakk og kjenn pulsen stige på en spektakulær topptur! Bestill overnatting med 40 % rabatt på Myrkdalen Hotel.

Tilbudet gjelder fra: 19. juni – 13. november
Bookingperiode: 26. mars - 30.mai

Bruk kampanjekode 2020 her

Overnatting i leiligheiter med selvhushold
Perfekt for familier som ønsker litt mer plass på ferien. Vi har små og store eininger tilgjengeleg i sommer og høst. Bestill overnatting med 20 % rabatt i leiligheiter med selvhushold

Tilbudet gjelder fra: 19. juni – 13. november
Bookingperiode: 26. mars - 30.april

Bruk kampanjekode 2020 her

Feire i Myrkdalen.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake til Myrkdalen Hotel!