Ski og sykkelutleie i Myrkalen. Vi har alt du trenger til en aktiv ferie.

Sportsbutikker, sykkel- og skiutleie

Velkommen til to sportsbutikker, ski- og sykkelutleie i Myrkdalen. Myrkdalen BrandStore og Sport1 Myrkdalen tilbyr alt du trenger til en aktiv hverdag!

Lei skiutstyr

Sport1 Myrkdalen

Du finner oss i bygget Torggarden, vis-à-vis Myrkdalen Hotel. Her får du kjøpt gode fritidsklær, skiutstyr, sykkelklær, hjelmer, kart, kompass m.m. Spør oss gjerne om gode råd og turtips i Myrkdalen!
 

Åpningstider vinter 2021 - 2022
1. desember - 31. januar: kl. 09.00 - 16.00
1. februar - 1. mai: kl. 09.00 - 16.30
Egne åpningstider under kveldskjøring.
 

Skiutleie

Hos Myrkdalen sport og skiutleie får du gode råd og finner riktig utstyr som passer deg.
Trenger du å leie skiutstyr eller vil du prøve noe nytt? Myrkdalen Skiutleie har utstyr for alle aldre og nivå.

I vintersesongen har Sport1 Myrkdalen et stort utvalg av alpintutstyr for nybegynnere til ekspert, både for barn og voksne. Hjelm får du låne gratis når du leier utstyr. 
Lei alpinutstyr

Her kan du også leie snowboard for barn og voksne.
Lei snowboard

Myrkdalen er ypperlig for langrenn og fjellski, med ca 30 km preparerte løyper i tilknytning til skianlegget på det meste, og et flott fjellskiterreng på Vikafjellet.
Skiutleien har både skøyteski, felleski klassisk, fjellski, turski for barn og barnepulkar til utleie.
Lei langrenn & fjellski

I Myrkdalen ligger også alt til rette både for heisbaserte toppturer, eller lengre utflukter. Skiutleigen har toppturutstyr og sekk med skredutstyr. Nyt dagen på topptur i de flotte fjellene rundt Myrkdalen!
Lei toppturutstyr
 

Fordelen med å leie ski eller snowboard er at utstyret er nyslipt og preparert. Med godt utstyr får du maksimalt ut av skiferien din i Myrkdalen

Kompetanse i høysetet
Vi gir gode råd og finner utstyret som passer akkurat deg. Her finnder du alt du trenger innen alpint, fjellski, randonne og langrenn. Du velger selv om du vil leie eller kjøpe. 

Verksted
Har du eget utstyr? Husk at skigleden er mye større når utstyret er i god stand. Vi fikser skarpe kanter og god glid. Med vår nye slipeautomat frå Wintersteiger får du garantert perfekt såle og knallgode kanter. Discovery modellen er av beste kvalitet på markedet og eneste av sitt slag på Vestland.

 

Myrkdalen BrandStore

Myrkdalen BrandStore

I første etasje i Kamben, vegg i vegg med Kamben Bar & Kafé ligger Myrkdalen BrandStore.

Butikken fronter merkevarene til Active Brands, et ledende norsk merkevarehus innen sport- og friluftsmarkedet. I butikken finner du Dæhlie, Kari Traa, Sweet Protection, Johaug, Åsnes, Bula og Vossatassar.

Velkommen innom for en hyggelig handel. 

Åpningstider BrandStore vinter 2021 - 2022
Mandag - fredag: kl. 11.00 - 16.00
Lørdag: kl. 10.00 - 18.00
Søndag: kl. 10.00 - 17.00