Studioleiligheter

Ski inn - ski ut studioleiligheter i hjertet av Myrkdalen Fjellandsby. Leilighetene ligger tett på Myrkdalen Hotel, skianlegget og andre fasiliteter.

Studioleiligheter i Myrkdalsstovo
Dette er en av de første leilighetene som er bygget i Myrkdalen. Enkel standard, hybelkjøkken og eget baderom med dusj. Ligger rett ved skianlegget og Myrkdalen Hotel 
Byggeår: 2006/ 2007.  (Leilighetene er pusset opp og bygget om i 2011)
 
Leiligheter med 2 og 3 soverom
I sentrum finner man også flotte og moderne hotell-leiligheter med to og tre soverom. Disse finner du under Myrkdalen Hotel. 
 
Innsjekk og utsjekk
Innsjekk og utsjekk er på det moderne fjellhotellet Myrkdalen Hotel som ligger i hjertet av fjellandsbyen. Som gjest i Myrkdalen Fjellandsby kan du nyte godt av fasilitetene på hotellet. Her er tre restauranter, afterski og bar. Hotellet har også lekerom for de minste og gratis WiFi om du har behov for det.
Innsjekk: Fra kl 16.00
Utsjekk: Før kl 11.00
 
Tidlig innsjekk og sen utsjekk
Ved ledig kapasitet er det mulig å bestille tidlig innsjekk og sen utsjekk til kr 100 per time. Dette kan man ikke bestille online, men send gjerne en forespørsel til kundeservice@myrkdalenhotel.no
 
Obligatorisk utvask og leie av sengetøy
Utvask er obligatorisk på alle enheter i Myrkdalen Fjellandsby. Leie av sengetøy og håndklær er inkludert i prisen.
 
Aldersgrense
Det er 23 års aldersgrense for bestilling av hytter og leiligheter i Myrkdalen Fjellandsby.
 
Eksempelbilde
Dei fleste hyttene og leilighetene i Myrkdalen Fjellandsby er privateide – innredning og utstyr varierer derfor fra enhet til enhet. Bildene viser et lite utvalg av studioleillighetene i denne kategorien.

E-post: