Prisvennlige leiligheter i Svoletunet

I Svoletunet får du rimelige leiligheter med kort avstand til sentrum av fjellandsbyen.  Leilighetene har direkte tilkomst til langrennsløyper og utendørs lekeområde.

Svoletunet - prisvennlige leiligheter i Myrkdalen Fjellandsby

Ca 500 meter fra Myrkdalen Hotel kommer Svoletunet med 15 prisvennlige leiligheter. Leilighetene har direkte tilkomst til langrennsløyper og utendørs lekeområde.

I denne perioden gir vi også 100 000 kr avslag på leilighetene på bakkenivå: 0.2 - 0.5 I tillegg inngår hvitevarer i prisen 

Se her Prisliste og plantegninger
Svoletunet

Eiendomsvisning
Eiendomsmegleren vår, Tone Ravnanger, er tilgjengelig for eiendomsvisninger i Myrkdalen, både ukedager og helger. Ta gjerne kontakt med henne og avtal en tid som passer. 

Svoletunet vil gi nye målgrupper muligheten til å eie fritidsbolig i Myrkdalen!

Leiligheter fra 2.350.000 - 2.950.000

Svoletunet interiør

Leilighetene blir 42 - 48 kvadratmeter med to soverom, bad, stue med kjøkken, samt en bod på svalegangen. Mesteparten av oppvarmingen er vannboren gulvvarme som har luft til vann varmepumpe som energikilde.

Ord fra arkitekt Svein Øvsthus, HLM Arkitektur

Svoletunet er planlagt med tre nye bygg. Sammen skaper de et rekketun der landskapet og de grønne dragene i området får flyte fritt gjennom rekketunet, og skape gode uterom og luft rundt husene. Med ulike høyder og størrelser på bygningene, blir det skapt en dynamikk og variasjon i området – en egen identitet. Parkering tett på og trinnfri tilkomst skaper gode og inkluderende bygg.

Alle leilighetene er gjennomgående med store vindu som omfavner dagslyset, og rammer inn den fine utsikten i dalen.

Utstrakt bruk av trevikre og gode materialer skaper en moderne og lun leilighet i fjellet. Leilighetene er planlagt for komplett kjøkken og skal være en god plass for deg og familien. Store skyvedører skaper romslige løsninger og et tilbaketrekt soverom lager en fleksibel leilighet fra morgen til kveld.

Svalgangene er planlagt med boder til hver enkelt leilighet rett utenfor inngangsdøren. Dette lager et spennende uterom på svalegangen for opphold, og skaper et eget særpreg for byggene. Svalegangen blir en utvidelse av leilighetene. Svoletunet er utviklet for å ha en egen identiet og særpreg, tilpasset situasjonen og utsikten i dalen, tett på det fantastiske alpin – og turanlegget i Myrkdalen.

Oversiktskart

Oversiktskart Svoletunet