Utleige på åremål

Åremål

Myrkdalen Hotel åpner nå opp for å videreformidle åremålsleie for hytte- og leilighetseiere i Myrkdalen Fjellandsby. Nå kan du som eier av fritidsbolig i Myrkdalen melde inn enheten din for åremålsleie, og så setter vi interessenter i kontakt med dere. 

Når du tar kontakt med Myrkdalen Hotel for åremål, vil du motta en mal som må fylles ut for enheten din. Dette skjemeaet vil gå sammen i en portefølje, som blir tilsendt interessenter. Videre er det opp til hver interessent å ta videre kontakt med deg som eier. Myrkdalen Hotel har ingen ansvar for utleieforholdet og er kun en formidler mellom partene (eier og leietaker).

Kontakt
Send e-post til kundeservice@myrkdalenhotel.no om du ønsker å melde inn enheten din til åremålsleie. For innmelding til vinteresesongen er fristen 1. juli og for sommersesongen er 1. januar. 

Administrasjonsgebyr
For å bli med i  åremålsporteføljen, kommer et administrasjonsgebyr på kr. 1000,-

Myrkdalen Hotel stiller ingen garantier for utleie via åremål, men vil markedsføre dette på myrkdalen.no og i sosiale media. Hvis fritidsboligen din ikke får utleie via åremål, er du selvsagt velkommen til å leie ut via Myrkdalen Hotel.