Vinter i Myrkdalen
Hytter i Myrkdalen

Utleie av fritidseiendom i Myrkdalen Fjellandsby

Drømmer du om å eie fritidsbolig i Myrkdalen og leie ut enheten i periodene du ikke er i dalen?  Eller har du lyst til å investere og ha leiligheten tilgjengelig for 100 % utleie?

Hos oss er mulighetene mange og utleiemarkedet er godt. 

Stor etterspørsel
Hovedmålgruppen vår er familier, og vi har stor etterspørsel etter boliger for kortidsopphold både sommer og vinter.  I helger og ferier i vinterhalvåret har vi det største behovet for mer kapasitet og de siste årene har vi også hatt en økning i midtukeopphold i det internasjonale markedet. 

Også i sommerhalvåret er utleigeenhetene i Myrkdalen Fjellandsby ettertraktet, særlig i juli og august. På sommerene har vi i all hovedsak turoperatørtrafikk - prisen er derfor i denne sesongen en god del lavere enn vinteren, men til gjengjeld er det høyere beleggsprosent.  

All utleie i Myrkdalen Fjellandsby bli administrert av Myrkdalen Hotel, noe som gir et problemfritt utleieforhold for deg som eier. Via Myrkdalen Hotel er du sikret eit profesjonelt salgs- og markedsapparat, håndtering av inn- og utsjekk og reingjøring. Som eier trenger du ikke tenke på noe – vi tar oss av alt av kontrakter, betaling og andre utfordringer som måtte oppstå. Du mottar avregning fra oss en gang i måneden og det skal være enkelt og trygt å leie ut via oss.

I Myrkdalen Fjellandsby opererer vi med to ulike modeller for utleie og disse blir skissert under.

Utleie i Kamben, Torggarden og framtidige sentrumsbygg
- enhetene er bookbare som hotellrom 
 
Utleiemodellen for disse byggene er basert på at alle utleieenhetene inngår i en felles pool. De samlede inntektene for utleie i bygget blir fordelt på eierene, ihht. tilgjengelige romdøgn for den enkelte enhet. Myrkdalen Hotel AS har ansvaret for å fordele belegget på de tilgjengelige enhetene, for å sikre mest mulig lik behandling av eierene. 

Modellen er basert på at enhetene i sentrumsbyggene blir bookbare som hotellrom. Det er derfor krav om at leilighetene blir innredet med standard møbelpakke, tilgjengelig for kjøp via Myrkdalen Fjellandsby AS. I denne modellen får eier utbetalt 60 % av netto utleiepris (ekskl. mva, eventuell agentprovisjon og frokost eller annen pensjonsmat som inngår i oppholdet) Det forventes at denne modellen vil gi det største inntektspotensialet, siden romprisen er høyere når enheten blir leid ut som et hotellrom.

Utleie av leilighet eller hytte (alle enheter utenom sentrumsbyggene)
- enhetene er bookbare som selvhushold

Når enhetene er bookbare som selvhushold, står eier mer fritt til å sette sitt personlige preg på hytten eller leiligheten og Myrkdalen Fjellandsby AS stiller ingen krav om møbler eller interiør, men et minimumskrav for utstyr blir stilt til utleierene. Selvhusholdenhetene blir prissatt og kategorisert ut i fra antall soverom/sengeplasser og eier får utbetalt det faktiske antallet døgn fritidsboligen er leid ut. I denne modellen får eier utbetalt 60 % av netto utleiepris (ekskl. mva og eventuell agentprovisjon). 

Fritidsboliger med spennende aktiviteter rett utenfor døren hele året er en god investering. 

Kontakt
Send e-post til kundeservice@myrkdalenhotel.no hvis du har spørsmål eller ønsker å melde inn enheten din til utleie via Myrkdalen Hotel.