Yogahelg på Myrkdalen Hotel

Yogahelg i Myrkdalen

Den populære yogahelgen i Myrkdalen er tilbake 18.-20. november. Bli med på en reise inn i yogaens verden og nyt en stressfri helg til fjells med sunne, smakfulle måltider, yoga og avspenning. Alle nivå er velkommen!

Bestill Yogahelg inkludert overnatting på Myrkdalen Hotel

Bestill Yogahelg uten overnatting

 

Karina Eline Kibsgård og Helle Karlsdottir er de to dyktige instruktørene som vil leie dere gjennom seansene.

Jivamukti Yoga er en vinyasa yogametode som blir praktisert til energigivende musikk. Klassene er spirituelle, oppløftende og fysisk utfordrende. Det blir lagt vekt på fysiske yogastillinger/asana praktisert i sammenhengende flyt med en leken tilnærming. Samtidig er chanting og yoga-filosofi viktige element for å komme inn i kjernen av yogapraksisen.

 

Yogahelg på Myrkdalen Hotel

 

FREDAG 18. NOVEMBER

Kl. 18:00 - 20:00 -  Jivamukti + Roleg Yoga med Karina og Helle
Vi starter helgen med en kombinasjon av Jivamukti Yoga - en fysisk utfordrende og leken vinyasa praksis med musikk, chanting og litt yogafilosofi, og Rolig Yoga - veldig rolig yoga for avspenning av kroppen og nedstressing.

Kl. 20:30 - Middag

 

LØRDAG 19. NOVEMBER

Kl. 09:00 - 11:30 - Jivamukti Yoga Open Class med Karina
En typisk Jivamukti Yoga klasse som inkluderer klassisk yogafilosofi (inspirert av ‘focus of the month’) med chanting, fokus på pust, flytende vinyasa-sekvenser, avspenning og meditasjon. Åpen for personlig tilpasning og modifikasjoner til ulike nivå.

Kl. 12:00 - Lunsj

Kl. 14:00 - 16:30 - Tilstedeværelse workshop med Helle 
En workshop med verktøy for å være tilstede i selve livet - asana, pranayama, meditasjon, skriving og mindfulness. Hvis været tillater det, vil litt av denne workshopen foregå ute.

Kl. 18:00 - Middag

Kl. 20:00 - 21:00 - Mantra og Meditasjon med Helle og Karina
Lyd og musikk er rørende. Vi gir en introduksjon til mantra, chanting og lydpraksis fra både et rituelt og vitenskapelig perspektiv. Hva er mantrasang og hvordan vibrasjoner av lyd rører ved oss både i sinn og hjerte.

SØNDAG 20. NOVEMBER

Kl. 09:00 - 11:00 - Jivamukti Open Class med Karina
Full pakke - chanting, filosofi, fysisk vinyasa praksis og meditasjon.

Kl. 11:30: Lunsj

Kl. 13:00 - 15:00 - Restitusjon workshop med Helle
Avslutningsvis skal vi finne roen og la kroppen og sinnet ta innover seg alt det har lært og opplevd i løpet av helgen. Yogisk søvn - dykk dypt inn i din indre verden samtidig som kroppen slapper av, grundig guidet av Helle.

Yogahelg - Helle
 

 

Bestill Yogahelg inkludert overnatting på Myrkdalen Hotel

Bestill Yogahelg utan overnatting