Vinsmaking med Merete Bø og 3-rettars middag

Tysdag 27. mars kan du bli med på vinsmaking med Merete Bø, ei av Noregs fremste vinkjennarar, etterfulgt av 3-rettars middag med vinpakke i Restaurant Nuten. Avgrensa plassar - bestill tidleg!

VINSMAKING MED MERETE BØ KL 18.00
Kvelden byrjar med vinsmaking i Restaurant Nuten, avdeling Hirth. Merete Bø, som til vanleg jobbar som vinjournalist i DN, er for tida også aktuell med den kritikerroste kokeboka "Innerå + Bø".

Bø fortel, inspirerer og guider deg gjennom seks ulike vinar, servert med smakebitar av spekeskinke, ost, jordbær, laks mm.

3-RETTARS MIDDAG i RESTAURANT NUTEN KL 19.30
Kjøkkensjefen lagar 3-rettars middag Restaurant Nuten. Vinpakke (fire einingar vin) blir servert til maten.

PRIS
Kr 995,- per person, inkludert vinsmaking, 3-rettars middag og vinpakke (4 einingar vin)

SAL OG SIGNERING AV KOKEBOKA INNERÅ + BØ (300 kr - veil. pris 549 kr)
Etter vinsmakinga blir det sal og signering av kokeboka Innerå + Bø som ein kan få til kun 300 kr på dette arrangementet.

OM KOKEBOKA
Innerå + Bø vant årets vakraste faktabok og sølv i kategorien omslag under Grafill 2017. Norgeg er fylt av råvarer med unike kvalitetar og smakar om ein brukar dei rett. Kokken Kari Innerå som er født og oppvokst på en gard på Andørja utanfor Harstad tek i denne boka for seg nokon av dei beste ingrediensane som naturen i Noreg har å by på. 
Boka gjev tradisjonsrike norske matrettar sett saman på ein innovativ og moderne måte.
 Til kvar rett set vinskribenten frå Voss; Merete Bø den perfekte drikke til, slik at den sanselege kulinariske opplevinga blir total. Saman inviterer dei to jentene oss med til heimtraktene deira, til grilling i hagen og til smalahovelag. I tillegg besøker dei nokre av dei beste leverandørane dei har, som gjev eit innblikk i korleis gode råvarer blir til.

Show more