Kamben

Plassert tett på Myrkdalen Hotel, Torggarden og Myrkdasstovo har Myrkdalen Fjellandsby fått sitt fjerde destinasjonsbygg som akkurat er ferdigstilt. 

Me gratulerer ny eigar av den innflyttingsklare toppleilegheita i Kamben! No er alle leilegheitene i dette prosjektet seld. 

Om Kamben
Kamben er eit av våre mest sentrale leiligheitsbygg med ski inn/ski ut og panoramautsikt utover dalen – vis-à-vis Myrkdalen Hotel. Her bur du midt i hjarta av fjellandsbyen og kan nyta godt av hotellfasilitetane, samstundes som du kan trekkja deg attende og nyta livet i din andre heim. 

LES OGSÅ: Er du interessert i ei leilegheit som er innflyttingsklar til jul? Attraktive Klypeteigen har to ledige leilegheiter.

Kamben har ein underetasje som kombinerer parkeringsplassar, bodareal og lagerareal for næringsverksemd. I fyrste etasje, på gateplan, har me opna Kamben Kafè & Bar og den eksklusive sportsbutikken Myrkdalen Brand Store. Frå 2. – 6. etasje er 26 moderne og praktiske leilegheiter i storleik frå 44 kvm til 166 kvm med 2 - 5 soverom. Alle leilegheitene i Kamben er no seld. 

Her kan du gjera ei god investering og samtidig sikra deg gode utleigemoglegheiter via Myrkdalen Hotel. 

Ord frå arkitekt Tordur Bryngeirsson, Mad Bergen

Myrkdalen Fjellandsby er planlagt som ein moderne fjellandsby, som skal foreina det historiske og tradisjonelle, med dagens forventningar til ein moderne ski- og fjelldestinasjon. 

Bytorget blir sjølve hjarta i fjellandsbyen -  omkransa av bygg med næring, handel og servicefunksjonar på gateplan. Dette er eit perfekt utgangspunkt for alle typar eventyr i dalen, og den naturlege møtestaden for bebuarar og dagsbesøkjande.  

Kamben får ein unik plassering rett ved alle fasilitetane og servicetilboda i destinasjonen, samt utsyn over det spektakulære landskapet i Myrkdalen.

Kamben er utvikla slik at det har eit eige særpreg som skapar eigenart og identitet, tilpassa tradisjonane, klimaet og naturen i Myrkdalen.

Les meir
Planteikningar og prisliste
Last ned prospekt for toppleilegheit i 6. etasje
Etasjeplanar
Fasadar

Ynskjer du meir informasjon?

Ta gjerne kontakt med oss

Meld di interesse

Tina Elise Beisland

Eigedomsmeklar
Eiendomsmegler Vest
Tel: +47 994 40 588
E-post: [email protected]

 

Joachim Staal

Eigedomsmeklar
Eiendomsmegler Vest
Tel: +47 954 46 500
E-post: [email protected]
 

Jan Kristoffer Sletteland

Eigedomsmeklar
Eiendomsmegler Vest
Tel: +47 486 02 322
E-post: [email protected]