Freeride the Fjords

Legg årets råaste skiferie til Myrkdalen og Vatnahalsen. Hopp på toget i Bergen eller Oslo, bu godt på Myrkdalen Hotel og nyt lange skidagar før du reiser vidare på Nærøyfjorden og Flåmsbana. På Vatnahalsen kan du bestilla toppturar med sertifiserte Nortindguidar.

Pudderparadiset Myrkdalen
Myrkdalen er eit av dei mest snøsikre skianlegga i Noreg og er det største skisenteret på Vestlandet - med 22 varierte løyper, parkar og herleg frikøyringsterreng. Anlegget er ein ynda plass for frikøyringsentusiastar, som byr på variert terreng og fin skogskøyring.  I Myrkdalen bur og et du godt på det moderne ski inn - ski ut hotellet Myrkdalen Hotel. 

Vatnahalsen - øvst i Flåmsdalen

Heilt sidan 1896 har Vatnahalsen vore eit ynda reisemål for nordmenn og europearar på jakt etter ein fristad på fjellet.  Området rundt Vatnahalsen er snøsikkert, med eit variert terreng som byr på lange, fine nedkøyringar i alle himmelretningar.  Når forholda tillet det kan ein køyra på ski heilt ned i dalen og ta Flåmsbana tilbake til hotellet. Kombinasjonen av tog og frikjøring i verdsklasse gjer Vatnahalsen til ei unik skioppleving.

På Vatnahalsen kan du bestilla toppturar med sertifiserte Nortindguidar (UIAGM) med lang erfaring og god formidlingsevne. Deira ynskje er  å skapa unike skiopplevingar og samstundes byggja kompetanse rundt friikøyring. Å gå i fjellet med guide tilfører turen noko ekstra i form av kunnskap og erfaring som gjev endå betre turopplevingar. Det skal vera trygt, moro og lærerikt.

Skreddarsydde pakker tilgjengeleg frå februar - april 2020

Du kan velgja kor mange dagar du ynskjer å bu på kvar destinasjon og om du ynskjer å ha guida toppturar med ein Nortind guide (UIAGM) på Vatnahalsen (minimum 2 dagar). Me organsierer buss, båt og tog mellom Myrkdalen og Vatnahalsen og hjelper også med organisering av transport til Bergen eller Oslo om ynskjeleg. Kontakt oss gjerne, så skreddarsyr me ein unik skiferie for deg og dine vener! 

Kontakt oss
Jorunn Svane Norekvål
Tel: +47 47 47 16 00
E-post: [email protected] 

Transport frå Vatnahalsen til Bergen eller Oslo
Merk deg at du må bestilla billett frå Myrdal til Bergen eller Oslo. Dette kan bestillast på www.nsb.no Frå Vatnahalsen til Myrdal kan du enten gå, eller hoppa på Flåmsbana. Dei tilsette på Vatnahalsen kan hjelpa deg med dette.