Fretheim Hotel skipakke

<p>Nyt flotte skidager i Myrkdalen Fjellandsby, med opphold på historiske Fretheim Hotel i Flåm. Nå tilbyr vi gjestene en gunstig pakke med overnatting i to netter i standardrom med frokost og todagers heiskort i Myrkdalen.</p>

Skieventyr i Myrkdalen
Familievennlige Myrkdalen er Vestlandets mest komplette skisenter, og ligger i Voss Herad, bare 45 minutter fra Flåm. Her finner du familievennlige skiområder, løyper i alle vanskelighetsgrader, terrengparker, skikrossløyper og flott off-pisteterreng. Alt er lagt til rette for at både små og store kan nyte gleden med å stå på ski.


Slapp av på komfortable og historiske Fretheim Hotel
Fretheim Hotel er stolt medlem av «Historiske Hotel og Spisesteder». Den unike medlemskapsorganisasjonen omfatter mange av Norges mest sjarmerende hoteller og spisesteder. God mat og vennlig velkomst gir gjestene på Fretheim Hotel den beste form for avslapping og nytelse som involverer alle sansene! Maten hentes for det meste fra nærliggende gårdsbruk, og kjøkkenet på Fretheim kombinerer både autentisk tradisjon og inspirerende innovasjon.