Myrkdalen Hotel har tre restaurantar

På eit moderne fjellhotell skal du ha det godt. Me tilbyr matopplevingar på heile tre restaurantar.

Restaurant Nuten
Hovudrestauranten vår ligg i 2. etasje med herleg utsikt mot skibakken. Her kan du nyta frukost og middag heile året. 

Frukost for grupper kvar dag:
Kl. 06.30 - 10.00

A la Carte kvar dag:
Kl 13.00 - 21.00
Sjå menyen vår her

Kveldsbuffèt kvar dag:
Kl. 18.00 - 21.30 

Restaurant Tunet
I Tunet serverer me god, heimelaga pizza og pasta for heile familien. Det går gjetord om pizzaen vår – lukker ein auga må ein minna seg sjølv på at ein er på eit fjellhotell i Noreg og ikkje på ein Piazza i Napoli. 

Restaurant Tunet er no kun ope for frukostgjester. 

Frukost for individuelle gjester kvar dag:
Kl 06.30 - 10.00

Restaurant Nuten Fondue
I fondue avdelinga skreddarsyr me ei sosial og spanande matoppleving for deg og dine vener! Me serverer fondue med ost og kjøtt. 

Førehandsbestilling innan dagen før. 

Salto Lobby Bar
Baren i fyrste etasje er ein hyggeleg samlingsstad der du kan synka ned i dei mjuke stolane og henta nye krefter til morgondagen. 

Pudder Afterski
Myrkdalen er kjend for snø av ypparste kvalitet og i store mengder. Namnet Pudder Afterski heidrar derfor varemerket vårt. Her byr me på fest og moro i helgene i vintersesongen. På Pudder Afterski serverer me også enkle rettar i helger og feriar på dagtid. Ein ypparleg plass for ein pause frå skikøyringa.

Pudder Afterski er ope i vintersesongen. 

 

Vinsmaking og viltmiddag

Torsdag 11. oktober held Camilla Tufte frå Moestue Grape Selection vinsmaking på Myrkdalen Hotel, etterfulgt av 3-rettars viltmiddag med vinpakke i Restaurant Nuten. Avgrensa plassar - bestill tidleg!

Pris fra 995,-
Les meir

Høstferieprogram

Organisert aktivitet i sykkelløypene kvar dag, el-sykkeltur, sykkelkurs for vaksne, ølfest, vinsmaking, guida vandreturar, traktorsafari, kveldsvandring, karneval og mykje meir!

Les meir