Myrkdalen Hotel har tre restaurantar

På eit moderne fjellhotell skal du ha det godt. Me tilbyr matopplevingar på heile tre restaurantar.

Restaurant Nuten
Hovudrestauranten vår ligg i 2. etasje med herleg utsikt mot skibakken. Her kan du nyta frukost og middag heile året. 

Opningstider frukost
Måndag - fredag: kl 07.00 - 10.00
Laurdag og sundag: kl 08.00 - 10.30
 
Opningstider À la carte og dagens middag

À la carte: kl 17.00 - 22.00
Dagens middag: kl 18.00 - 21.30 

Restaurant Tunet
I Tunet serverer me god, heimelaga pizza og pasta for heile familien. Det går gjetord om pizzaen vår – lukker ein auga må ein minna seg sjølv på at ein er på eit fjellhotell i Noreg og ikkje på ein Piazza i Napoli.

Opningstider
Måndag - tysdag: kl 16.00 - 21.00 (f.o.m. 1. januar)
Onsdag - torsdag: kl 12.00 -21.00
Fredag - laurdag: kl 11.00 - 22.00
Sundag: kl 11.00 - 20.00

Restaurant Nuten Fondue
I fondue avdelinga skreddarsyr me ei sosial og spanande matoppleving for deg og dine vener! Me serverer fondue med ost og kjøtt. 

Opningstider
Kvar dag kl 17.00 - 22.00
Fonduebestilling innan kl 14.00 same dag

Salto Lobby Bar
Baren i fyrste etasje er ein hyggeleg samlingsstad der du kan synka ned i dei mjuke stolane og henta nye krefter til morgondagen. 

Matservering
Laurdag - sundag kl 12.00 - 16.00

Pudder Afterski
Myrkdalen er kjend for snø av ypparste kvalitet og i store mengder. Namnet Pudder Afterski heidrar derfor varemerket vårt. Her byr me på fest og moro i helgene i vintersesongen. På Pudder Afterski serverer me også enkle rettar i helger og feriar på dagtid. Ein ypparleg plass for ein pause frå skikøyringa.Pudder Afterski er ope i vintersesongen. 

"Pray for Snow" Sesongstartfest

Me kallar på snøen og fyrer i gang sesongen med ein skikkeleg fest 16. desember!

Les meir