Myrkdalen Hotel har tre restaurantar

På eit moderne fjellhotell skal du ha det godt. Me tilbyr matopplevingar på heile tre restaurantar.

Restaurant Nuten
Hovudrestauranten vår ligg i 2. etasje med herleg utsikt mot skibakken. Her kan du nyta frukost og middag heile året. 

Frukost 
Måndag - fredag: Kl 07.00 - 10.00
Laurdag - sundag: Kl 08.00- 10.30

A la Carte kvar dag
Kl 12.00 - 21:30

Dagens middag: 
Kl. 18.00 - 21.30 

Restaurant Tunet
I Tunet serverer me god, heimelaga pizza og pasta for heile familien. Det går gjetord om pizzaen vår – lukker ein auga må ein minna seg sjølv på at ein er på eit fjellhotell i Noreg og ikkje på ein Piazza i Napoli. 

Opningstider i November
Fredag 16. november: Kl. 16.00 - 21.00
Laurdag 17. november: Kl. 11.00 - 22.00
Sundag 18. november: Kl. 11.00 - 20.00

Fredag 23. november: Kl. 16.00 - 21.00
Laurdag 24. november: Kl 11.00 - 22.00
Sundag 25. november: Kl. 11.00 - 20.00 

Restaurant Nuten Fondue
I fondue avdelinga skreddarsyr me ei sosial og spanande matoppleving for deg og dine vener! Me serverer fondue med ost og kjøtt. Førehandsbestilling innan dagen før. 

Salto Lobby Bar
Baren i fyrste etasje er ein hyggeleg samlingsstad der du kan synka ned i dei mjuke stolane og henta nye krefter til morgondagen. 

Pudder Afterski
Myrkdalen er kjend for snø av ypparste kvalitet og i store mengder. Namnet Pudder Afterski heidrar derfor varemerket vårt. Her byr me på fest og moro i helgene i vintersesongen. På Pudder Afterski serverer me også enkle rettar i helger og feriar på dagtid. Ein ypparleg plass for ein pause frå skikøyringa.

Pudder Afterski er ope i vintersesongen. 

Juleferie i Myrkdalen

Sjå det fullspekka juleferieprogrammet og hotelltilboda våre!

Pris fra NOK 995,-
Les meir