Myrkdalen Hotel har tre restaurantar

På eit moderne fjellhotell skal du ha det godt. Me tilbyr matopplevingar på heile tre restaurantar.

Restaurant Nuten
Hovudrestauranten vår ligg i 2. etasje med herleg utsikt mot skibakken. Her kan du nyta frukost og middag heile året. 

Opningstider frukost
Kl 06.30 - 10.00

Opningstider à la carte og kveldsbuffèt
À la carte: kl 12.00 - 21.00
Kveldsbuffèt: kl 18.00 - 21.30 

Restaurant Tunet
I Tunet serverer me god, heimelaga pizza og pasta for heile familien. Det går gjetord om pizzaen vår – lukker ein auga må ein minna seg sjølv på at ein er på eit fjellhotell i Noreg og ikkje på ein Piazza i Napoli.

Restaurant Tunet er no stengt og opnar 2. juni

Restaurant Tunet er ope kvar dag i vintersesongen 

Restaurant Nuten Fondue
I fondue avdelinga skreddarsyr me ei sosial og spanande matoppleving for deg og dine vener! Me serverer fondue med ost og kjøtt. 

Opningstider
Kvar dag kl 17.00 - 22.00
Fonduebestilling innan kl 14.00 same dag

Salto Lobby Bar
Baren i fyrste etasje er ein hyggeleg samlingsstad der du kan synka ned i dei mjuke stolane og henta nye krefter til morgondagen. 

Pudder Afterski
Myrkdalen er kjend for snø av ypparste kvalitet og i store mengder. Namnet Pudder Afterski heidrar derfor varemerket vårt. Her byr me på fest og moro i helgene i vintersesongen. På Pudder Afterski serverer me også enkle rettar i helger og feriar på dagtid. Ein ypparleg plass for ein pause frå skikøyringa.

Pudder Afterski er ope i vintersesongen.