Ski og fjord opplevelse

<p>Få en unik vinterferie i hjertet av Vestland! Pakken inkluderer 2 netter på Myrkdalen Hotel og 2 netter på Fretheim Hotel i Flåm, hvor du kan kombinere fantastisk skikjøring med avslappende fjordopplevelser.</p>

Start vinterferien med to netter på Myrkdalen Hotel der du har ski inn/ski ut tilkomst til Vestlandets største og mest snøsikre skisenter. Bestiller du denne pakken får du også gode rabatter på heiskort og skiutleie ved å henvende deg i resepsjonen ved ankomst.


Det er ikke bare ski som gjelder i Myrkdalen. Gjennom vintersesongen arrangeres det en rekke aktiviteter du kan delta på uten ski. For eksempel tilbyr skiskolen fartsfylt aketur i skiløypen med rattkjelker hver ettermiddag.


Etter noen aktive dager i skibakkene er det på tide på å besøke fjorden – kun 45 minutters kjøring fra Myrkdalen. Med to netter på Fretheim Hotel i Flåm har du tid til å utforske det spektakulære verdensarvlistede landskapet rundt Nærøyfjorden.

Ta den berømte Flåmsbana - kjent som en av de vakreste togreisene i verden, bli med på et avslappende fjordcruise om bord på en stillegående, elektrisk båt og nyt utsikten over Aurlandsfjorden fra Stegastein.