Smak og Tonar
Bli med på en kulinarisk opplevelse med italienske smaker sett sammen av mesterkokk, Ørjan Johannessen og den prisbelønte sommelieren, Francesco Marzola.
Nyt en kveld med 4-retters italiensk middag komponert av mesterkokk, Ørjan Johannessen. God kvalitetsvin som matcher maten perfekt, er valgt ut av den prisbelønte sommelieren, Francesco Marzola.
Musikalske toner og trivelig underholdning skal den allsidige musikeren, Åge Vaksdal sørge for. Han er frilans trekkspiller, turnémusiker og studiomusiker som blant annet har spilt med Kari Bremnes, Kenneth Sivertsen, Berit Opheim og Herborg Kråkevik.
Dato: Lørdag 12. november
Tid: kl. 18:45
Sted: Restaurant Nuten, Myrkdalen Hotel
Transport: kr 150,-
Buss Vangen - Myrkdalen: Kl. 18:00
Buss Myrkdalen - Vangen: Kl. 00:00