Sommar i fjellet

Sommar- og hausttilbod

Ferier på fjellet i sommer. 40% rabatt på Myrkdalen Myrkdalen Hotel.

Kjære Myrkdalsvener! Me saknar dykk. Me saknar liv og røre i dalen, latter, forventningsfulle born, brilleskille og alt som høyrer våren til. Dei siste 18 åra har me hatt gleda av å fylgja dei små og store eventyra dykkar i Myrkdalen. Små born som opplever meistring på ski for fyrste gong, venegjenger som jublar etter eventyrlege pudderdagar, kjærestepar som sit tett i heisen, og familiar som nyt eit etterlengta avbrekk frå ein travel kvardag. Samhaldet står sterkt i Myrkdalen –  både blant gjester og tilsette. 

Medan me ventar på betre tider har me laga eit kjempetilbod til dykk med 40 % rabatt på Myrkdalen Hotel og 20 % på leilegheiter med sjølvhushald, som de kan bruka i sommar og haust.

 

Overnatting på Myrkdalen Hotel
Sus rundt i sykkelløypene og i pumptracken vår, nyt fjorden frå ein kajakk og kjenn pulsen stige på ein spektakulær topptur! Bestill overnatting med 40 % rabatt på Myrkdalen Hotel.

Tilbodet gjeld frå: 19. juni – 13. november
Bookingperiode: 26. mars - 30.mai

Bruk kampanjekode 2020 her

Overnatting i leilegheiter med sjølvhushald
Perfekt for familiar som ynskjer litt meir plass på ferien. Me har små og store einingar tilgjengeleg i sommar og haust. Bestill overnatting med 20 % rabatt i leilegheiter med sjølvhushald

Tilbodet gjeld frå: 19. juni – 13. november
Bookingperiode: 26. mars - 30.april

Bruk kampanjekode 2020 her

Feire i Myrkdalen.

Me gler oss til å ynskja dykk velkomen attende til Myrkdalen Hotel!