Bur du hjå Myrkdalen, bur du midt i naturen.

Hytter og leiligheter med høy standard

I Myrkdalen Fjellandsby kan du bo godt i hytter og leiligheter med selvhushold av ulik størrelse. Alle enhetene har høy standard og ligger nært vandrestier om sommeren og skisenteret.

Early Bird
Bestill før 1. november og få inntil 15. % rabatt på leiligheter i disse periodene:
- 1. - 23. desember 2020
- 1. januar - 14. februar 2021
- 8. - 30. mars 2021
- 5. april - 2. mai 2021
Gjelder ved to eller flere netter

Generell informasjon
De fleste hyttene og leilighetene er privateide - innredningen og utstyret varier derfor fra enhet til enhet.

Alle hyttene og leilighetene har fullt utstyrt kjøkken, TV og oppvaskmaskin, bad med dusj/toalett og sofagrupper med salongbord.

I hjertet av fjellandsbyen ligger det moderne fjellhotellet Myrkdalen Hotel. Som gjest i Myrkdalen Fjellandsby kan du nyte godt fasilitetene på hotellet. Her er tre restauranter, afterski og bar. Hotellet har også lekerom for de minste og gratis WiFi om du har behov for det.  

Obligatorisk utvask og leie av sengetøy
Utvask er obligatorisk på alle enhetene i Myrkdalen Fjellandsby. Leie av sengetøy er også obligatorisk og koster 150 kr per person per opphold. Håndklær er inkludert i denne prisen.

Bestilling
Vi har leiligheter i 7 ulike områder.
Få oversikt over områdene og bestill online her

Vi har  også noen hytter på utleie. Disse kan du bestille ved å ringe +47 47 16 00. Dette gjelder også de hyttene/ leilighetene som tillater husdyr. NB! Det er 23 års aldergrense for bestilling av hytter og leiligheter.

Åremål

Hytter på åremål

Er du interessert i å investere i leilighet eller hytte i Myrkdalen, men ønsker å teste ut området sommer som vinter først? Da kan åremålsleie være et godt alternativ å starte med. Det som er fint med åremålsleie, sammenlignet med å leie i korte perioder, er at det gir større fleksibilitet og frihet – du slipper å pakke bilen full av utstyr og klær hver gang du reiser på tur. 

Åremål er også ideelt for bedrifter og flere familier som ønsker å spleise og dele opp bruken på fritidsboligen gjennom året. 

Meld din interesse for åremål
Myrkdalen Hotel videreformidler åremålsleie for hytte- og leilighetseierene i Myrkdalen Fjellandsby. Meld din interesse til kundeservice@myrkdalenhotel.no, så setter vi dere i kontakt med eierne av fritidsbolig hos oss.