Bryllup i Myrkdalen

Bryllup på Myrkdalen Hotel

Stedet for deg som drømmer om det naturskjønne eventyrbryllupet, eller som vil starte ekteskapet med ekte pudder.

Myrkdalen Hotel, omkranset av vestlandsfjell som byr på opplevelser året rundt, gir en unik ramme for bryllupsfeiring. Et bryllup skal være unikt og personlig, og vi vil gjøre alt for at det blir akkurat slik du drømmer om. Vi hjelper gjerne til med alt fra borddekking, blomeoppsatser og aktiviteter.

Kjøkkensjefen vår planlegger en meny etter deres ønske, alltid med utgangspunkt i lokale råvarer. Lokalene våre passer både for små og store bryllup. Det største lokalet vårt har plass til 90 gjester og vi sørger for at dere får en flott ramme uansett kva lokale de velger.

Bryllup på Myrkdalen Hotel

Ønsker dere å bli viet utendørs? Hos oss har vi mange egnet plasser, både sommer og vinter. For dere som ønsker en unik opplevelse kan Myrkdalen Hestesenter stille med hest og kjerre.

Eller hva med et iøyefallende vinterbryllup der bruden kommer kjørende på ski til sin utkårede? Mulighetene er mange.

I området rundt Myrkdalen Hotel finner en  mange flotte turstier og et spennende aktivitetstilbud, både sommer og vinter. Sognefjorden ligger bare en kort biltur unna, og gjør det mulig å kombinera bryllupshelgem med padling eller fjordcruise i Nærøyfjorden.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål eller ønsker å avtale visning. 
Tel: +47 47 47 16 00
E-mail: restaurant@myrkdalenhotel.no