I heisen med vener

Student i Myrkdalen

I Myrkdalen får studenter 40 % rabatt på dagskort - hver eneste dag i vintersesongen! Ta et avbrekk fra lesingen og lad opp batteriene med herlig skikjøring i Vestlands eget vinterparadis.

 

I Myrkdalen får studentar 30% rabatt på alle heiskort. Herleg skikøring i Vestlandet største skisenter.

Med ni heiser og 22 løyper i ulike vanskelighetsgrader å boltre seg i, har Myrkdalen noe for absolutt alle. Hver eneste dag blir løypene tråkket - like bra på en vanlig tirsdag, som i helgene. Her er det løyper som passer for nybegynnere så vel som rutinerte skikjørere - dessuten er parkene av de beste i Norge, og frikjøringen er i en klasse for seg selv.

Det er en grunn til at destinasjonen blir kalt pudderparadiset Myrkdalen

40 % rabatt på dagskort til studenter

Studenter får 40% rabatt på dagskort alle dager – hele sesongen! Vis fram gyldig studentbevis og betalt semesteravgift i billettluken vår i Myrkdalsstovo for å få studentrabatt.

Skisenteret er åpent hver dag i sesongen:

  • kl. 09.30 - 16.00

 

Gratis skibuss

Tenk miljø og hopp på toget – enkelt og greitt. Hver dag går det gratis skibuss til Myrkdalen fra Voss Kulturhus kl. 10.00. Bussen korresponderer med tog fra Bergen. Det går også gratis skibuss kvar fredagskveld fra Voss Kulturhus kl. 20.00.

Se busstider her

 

Årskort for studenter til kun kr 2490,-

Er du fulltidsstudent og står mye på ski? Da er dette et tilbud du ikke vil gå glipp av! For kr 2490,- får du årskort for vinteren 2023-2024. Inkludert i kortet er også sommerheisen som går i juli og august 2024. 

Les mer om årskort for studenter

 

Knalltilbud midtuke

Tenk å våkne opp i en god seng, midt i pudderparadiset Myrkdalen. Etter en god frokost er det bare å skli rett ut i nypreparerte løyper. Som student står man ofte friere til å kunne ta seg en miniferie midt i uken. I Myrkdalen har vi et kjempetilbud for overnatting på Myrkdalen Hotel og to dagers heiskort.

Bestill Knalltilbud Midtukepakke

Tips: Er dere en stor gjeng som vil på ski og bo i Myrkdalen?

Send en forespørsel til kundeservice@myrkdalenhotel.no for å få tilbud på overnatting på hotell eller i leiligheter.