Familievennlige Myrkdalen

Torget

I hjartet av Myrkdalen Fjellandsby, ved siden av Myrkdalen Hotel, finner du torget vårt.

Her kan du ta med barna på kjekke nostalgileker, utfordre deg selv og familen på en utfordrende hinderløype, nyte god mat og drikke i Kamben Kafè & Bar, handle kvalitetsutstyr i to sportsbutikker, leie sykler og bestille et mangfold av sommeraktiviteter.

Er du nysgjerring på eiendomsprosjektene våre kan du ta turen innom salgskontoret i Myrkdalsstovo, som er åpen hver helg gjennom sommeren. 

Nostalgileker

Nostalgileikar

Hver dag i hele sommersesongen finner du kjekke nostalgileker for hele familien på torget. Noen av aktivitetene du kan prøve deg på er stylter, tautrekking, kubb, hestesko, tre på rad og slengtau! Lekene engasjerer hele familien – og tar de voksne med tilbake til sin egen barndom.

Hinderløype
Self-timer systemet til Bertel O. Steen er flyttet ned til torget på en kjekk og utfordrende hinderløype. Her kan du utfordre deg selv med venner og familie i en kort og intensiv løype som består av rundballer du skal over og balanse-element. Hinderløypen er gratis å bruke.

Kamben Kafè & Bar 

Kamben Kafè & Bar

Vår nye kafè og bar ligger vendt mot torget. På uteserveringen kan du nyte enkle retter og god drikke, mens barna leker i området. Her kan du også bestille nybakt brød til frokosten, samt kjøpe heiskort til Myrkdalsekspressen og et lite utvalg matvarer. 

Kafèen er åpen hver dag fra 19. juni. 

Myrkdalen BrandStore

Myrkdalen BrandStore
Foto: Jon Hunnålvatn Tøn

I samme lokale som Kamben Kafè & Bar finner du også Myrkdalen BrandStore, som fronter merkevarene til Active Brands. Active Brands AS er et ledende norsk merkevarehus innen sport- og friluftsmarkedet. Hos oss finner du Dæhlie, Kari Traa, Sweet Protection, Johaug, Åsnes, Bula og Vossatassar. Velkommen innom for en hyggelig handel.

Myrkdalen BrandStore er åpen hver dag fra 19. juni kl. 11.00 – 17.00

Sykkelutleie hos Sport1 Myrkdalen 

Stort utval syklar til utleige

I første etasje i leilighetsbygget Torggarden finner du Sport1 Myrkdalen, som tilbyr et bredt utvalg terrengsykler til utleie; fulldempet, hardtail og el-sykler. De har også varme klær til fjellturen, bæremeis og fiskeutstyr på utleie. 

I sommersesongen får du også kjøpt gode fritidsklær, sykkelklær, hjelmer, kart, kompass, fiskeutstyr, fiskekort m.m.

Sport1 Myrkdalen er åpen hver dag fra 19. juni kl. 10.00 – 16.00

Bestill aktiviteter i skiskulebua

Guida tur til Bakkanosi
Denne utsikten kan du oppleve under ferien din i Myrkdalen. Foto: Peter Bartel

Vi har rigget om skiskulebua til et bookingkontor for sommerproduktene våre. Her kan du bestille aktiviteter, få skreddersydde pakker, samt få tips til hva du kan gjøre i ferien i Myrkdalen. 

Bookingkontoret er bemannet hver dag fra 1. juli. 

Eiendomsvisninger

Klypeskogen
Kjøp leilighet i Svoletunet eller Leite før 1. juli og få familiesesongkort i skianlegget for de tre neste årene inkludert. Totalverdi 45 000 kr!

Møt meglerene våre på salgskontor i Myrkdalsstovo hver helg gjennom hele sommeren fra kl. 12.00 - 16.00.  Få informasjon om både nybygg og kommende prosjekter og bli med på visningsrunde. De er også tilgjengelige i ukedager. Kontakt de gjerne og avtal en tid som passer. 

Sommertilbud Svoletunet
Kjøp før 1. juli og få familiesesongkort i skianlegget for de tre neste årene inkludert. Totalverdi 45 000 kr! Vi gir også 100 000 kr avslag på leilighetene på bakkenivå. I tillegg inngår hvitevarer i prisen. 

Sommertilbud Leite
Kjøp før 1. juli og få familiesesongkort i skianlegget for de tre neste årene inkludert. Totalverdi 45 000 kr! Vi gir også oppgradering med ekstra toalett og vask med på kjøpet. I tillegg får alle kjøpere mulighet til å oppgradere gulv med inntil kr. 200 pr m2. (ekskludert flisgulv)