Konsert med Jan Eggum + ost og sidersmaking

Helaften med Jan Eggum + ost- og sidersmaking

Arrangementet er no utsolgt!

Bli med på en uforglemmelig kveld fylt med musikk, smak og gode stunder!
20. januar inviterer vi deg til en eksklusiv opplevelse som starter med ost- og sidersmaking, etterfulgt av en stemningsfull konsert med den folkekjære artisten Jan Eggum. Kvelden avsluttes med en nydelig 3-retters middag på Nuten.

Ost- og Sidersmaking:

Start kvelden med en unik opplevelse av ost- og sidersmaking ledet av Arvid Notland. Arvid Notland jobber vanligvis som ostansvarlig hos gourmetvaregrossisten Mise En Place AS. Han er utdannet kokk og har studert ved Academy of Cheese i England, der han har oppnådd status som en av få norske oste sommelierer, òg kjent som "Fromager". Arvid deltar som dommer i nasjonale og internasjonale ostekonkurranser, inkludert NM og VM i ost. Han vil guide deg gjennom en smaksreise av norske oster i verdensklasse som harmonerer perfekt med de forfriskende siderne fra Kvestad Sideri.

Konsert med Jan Eggum:

Jan Eggum, en av Noregs mest kjære musikere, er på vei og klar til å trollbinde deg med de tidløse sangene sine. Enten du er en trofast fan eller aldri har opplevd han live før, vil du ikke bli skuffet.

Med en karriere som strekker seg over flere tiår, har Jan Eggum skapt en imponerende katalog av sanger som rører hjertet og reflekterer over livets opp- og nedturer. Med de dyptgående tekstene sine har han oppnådd en status som en av Norges mest respekterte og kjente artister og melankolikere.

La deg fange av Eggum sine framføringer, der lidenskapen hans for musikken skinner gjennom. Enten det er de melankolske balladane som treffer deg rett i hjertet, eller de mer oppstemte og fengende sangene som får deg til å danse i stolen, vil du bli revet med av Jan Eggum sin unike stil og lune humor.

3 retter middag i Nuten

Kvelden blir avsluttet med en nydelig 3 retter middag komponert av vår kjøkensjef Gerald Landauer i Restaurant Nuten.

 

Om du kun ønsker å delta på konserten, er det selvsagt mulig.
Kjøp billett til konsert her

Ost- og sidersmaking

Ost, sider og Eggum

Har du ikke hele kvelden ledig? Da er denne pakken for deg.
Inkluderer ost - og sidersmaking med Arvid Notland og konsert med Jan Eggum.

Kjøp her

Jan Eggum

Ost, sider, Eggum og middag

Pakken for deg som vil ha en heilaften med gode smaker og nydelig musikk.
Pakken inkluderer ost- og sidersmaking, konsert og 3 retter middag.

Kjøp her

Hotel

Ost, sider, Eggum,
middag + overnatting

For deg som ønsker nyte helgen til fjells med kultur og kulinariske opplevinger! Her får du ost-og sidersmaking, konsert, middag og en god natts søvn på Myrkdalen Hotel inkludert.

Kjøp her

Dette arrangementet er en unik sjanse til å oppleve en kveld med variert underholdning og kulinariske opplevelser. Ta med deg venner eller familie, nyt smakene, musikken, og skap gode minner sammen.